Fenerbahçe'de hedef Saint-Maximin

Fenerbahçe'de hedef Saint-Maximin
Fenerbahçe, Allan Saint-Maximin transferini bitirmek istiyor. Oyuncu ile anlaşmaya varan sarı lacivertliler, Al-Ahli’nin vereceği cevabı bekliyor.

Fenerbahçe’nin sol kanat için transfer hedefi Allan Saint-Maximin. Al Ahli’de forma giyen futbolcunun kulübünde mutsuz olduğu ve Suudi Arabistan’dan ayrılmak istediği ifade ediliyor.

Fenerbahçe, bu gelişmeler ışığında Fransız oyuncuyla temasa geçti ve teklifini sundu. Allan Saint-Maximin sarı lacivertlilerin teklifine sıcak bakarken, Fenerbahçe yönetimi Al-Ahli ile görüşmelerini sürdürüyor. Yıldız oyuncunun kiralık olarak transfer edilmesi bekleniyor.

Allan Saint-Maximin, geçtiğimiz sezon 31 maçta forma giydi ve bu karşılaşmaların tamamında ilk 11’de görev aldı. 4 kez fileleri havalandıran Fransız futbolcu, 9 asist yaptı.

Adam eksiltme becerisi, top tekniği ve hızıyla ön plana çıkan Saint-Maximin, Mourinho’nun sol kanat için hazırladığı listenin ilk sırasında yer alıyor. Geçtiğimiz sezon başında, yaklaşık 30 Milyon euro bonservis bedeliyle Newcastle United’tan Al-Ahli kulübüne transfer olan 27 yaşındaki futbolcunun, kulübüyle 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak:Konya'nın Sesi