Bölgesel Amatör Lig'de Konya fırtınası!

Bölgesel Amatör Lig'de Konya fırtınası!
 Muhabir
Bölgesel Amatör Lig'de 7.grupta yer alan Konya takımları fırtına gibi sezon geçiriyor.

Bölgesel Amatör Lig'de 7.grupta yer alan Konya takımları fırtınalı ve oldukça çekişmeli bir sezon geçiriyor.

Grubun 10.haftasında karşılaşmalar tamamlandı. Konya temsilcileri Akşehirspor, Sarayönü Belediyespor ve Ömeranlı maçlarını oynadı.

Evinde Suvermez Kapadokya'yı konuk eden Akşehirspor rakibini Ahyah Altınay, Onur Ulaş Tatar, Barış Dede ve Osman Gümüş'ün attığı gollerle 4-2 mağlup etti. Anamur Belediyespor'un Ceyhanspor ve Niğde Belediyespor'un Sarayönü karşısında puan aybetmesinin ardından Akşehir ekibi 22 puanla zirveye oturdu. Bu sezon grupta mağlup olmayan tek takım olan Akşehirspor 11.hafta maçında Kürkçülerspor deplasmanına çıkacak.

Diğer temsilcimiz Sarayönü Belediyespor ise deplasmanda lider Niğde Belediyespor'u Berkay Toker, Burak Evren ve Uğur Ahmet Özder'in golleriyle 1-3 mağlup etti ve puanını 20'ye yükselterek kritik bir galibiyete imza attı. Art arda aldığı 3 puan kaybının ardından zirveden uzaklaşan Sarayönü son iki maçında aldığı 6 puanla yeniden zirveye yaklaştı. Sarayönü ekibi 11.hafta maçında evinde İmamoğlu Belediyespor'u konuk edecek.

BAL'daki diğer temsilcimiz Ömeranlı ise Kürkçülerspor maçında son saniyelerde 3 puandan oldu. Mehmet Bağlı ile 1-0 öne geçen Kulu ekibi 88'de Ersin Teber'in golüne engel olamadı ve sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Puanını 16 yapan Ömeranlı, diğer iki Konya temsilcisinin kazandığı haftada yara almış oldu. Mavi-beyazlılar 11.hafta maçında deplasmanda Ceyhanspor ile karşı karşıya gelecek.

BAL'da 11.hafta karşılaşmaları 24 Aralık pazar günü saat 14'te oynanacak.