BAL'da Konya temsilcileri bitime 7 hafta kala puan kaybetti

BAL'da Konya temsilcileri bitime 7 hafta kala puan kaybetti
 Muhabir
Bölgesel Amatör Lig (BAL)'da 7.Grup'ta mücadele eden Konya takımları haftayı puan kayıplarıyla tamamladı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL)'da 7.Grup'ta mücadele eden Konya takımları haftayı puan kayıplarıyla tamamladı.

19.hafta karşılaşmalarında Akşehirspor deplasmanda Adana 5 Ocak'a 3-1 mağlup oldu ve şampiyonluk yarışında 9 puan geriye düştü ve adeta havlu attı. Adana ekibinin golleri Serhat Oygur, Görkem Dalmaz ve Enver Şahin'den gelirken Akşehir'i tek golünü ise Osman Gümüş kaydetti. son 3 maçta 3.mağlubiyetini alan ve haftayı 37 puanla kapatan kırmızı-beyazlılar 20.haftada evinde Erdemli Belediyespor'u konuk edecek.

Sarayönü Belediyespor ise evinde Anamur Belediyespor'u konuk etti. İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmayı Anamur ekibi 58.dakikada Mehmet Çiloğlan'ın golüyle 0-1 kazandı. Ceyhanspor beraberliği sonrası evinde puan kaybeden Sarayönü, lider Niğde'nin 8 puan gerisinde kaldı. Yeşil-siyahlılar gelecek hafta deplasmanda Fuzul Ömernalı'ya konuk olacak.

Diğer Konya temsilcisi Fuzul Ömeranlı ise deplasmanda karşılaştığı Erdemli Belediyespor'dan puanı 90+5'te kurtardı. Ev sahibi Erdemli Selahattin ile ilk yarıyı 1-0 öne kapattı. Kulu ekibi 90+5'te Gökhan Tütüncü'nün golüyle sahadan 1 puanla ayrılmayı başardı. Kulu ekibi gelecek hafta evinde Sarayönü Belediyespor'a konuk olacak.

Lider Niğde Belediyespor ise Karaman GGS karşısında adeta gövde gösterisi yaptı. Karşılaşmayı 10-1 kazanan İç Anadolu ekibi bitime 7 hafta kala en yakın rakibi ile arasındaki farkı 8'e çıkardı. Niğde ekibine galibiyeti getiren golleri Nejdet Diker (4), Şahin Karakaç (3), Tolgahan Alan (2) ve Hakan Çatar kaydetti. Lider ekip gelecek hafta evinde İmamoğlu Belediyespor'u konuk edecek.