Konya AKOM'dan Konyaspor maçı öncesi önemli açıklama!

Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi sosyal medya hesabından bugünkü Konyaspor maçı ile ilgili açıklamada bulundu. İşte o önemli açıklama...

Bugün saat 16.00'da Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak Konyaspor - Alanyaspor mücadelesi öncesinde Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi sosyal medya hesabından Konyaspor - Alanyaspor maçı öncesi ve sonrasında olumsuz hava koşullarından taraftarlarımızın etkilenmesi adına, Otogar - Alaaddin istikametine ek seferler yapılacak.

Maç öncesinde Otogar tramvay durağı ile Stadyuma giden otobüs tariflerinde de değişiklik yapılacak.

MAÇ SONRASINA EK SEFER

Konyaspor - Alanyaspor mücadelesi sonrasında ulaşımda bir aksaklık yaşanmaması adına

  • 18.15 52 NOLU HAT
  • 18.20 56 NOLU HAT
  • 18.25 58 NOLU HAT İLAVE SEFERLER EKLENDİ.

Konya AKOM paylaşımında şu sözlere yer verdi;

"İlave Sefer Duyurusu Gün içinde oynanacak olan Konyaspor - Alanyaspor maçı öncesinde ve sonrasında olumsuz hava koşullarından taraftarlarımızın etkilenmesi adına, Otogar - Alaaddin istikametine ek seferler yapılmıştır. Tramvay, ek sefer olarak Cumhuriyet - Alaaddin istikametine çıkış yapacaktır. Maç öncesi ve sonrasında Otogar tramvay durağı ile Stadyum arası otobüsler ile tarife değişikliği yapılacaktır. Ayrıca maç sonu: 18.15 52 nolu hat 18.20 56 nolu hat 18.25 58 nolu hat ilave seferler verilmiştir."

Konya Haber Haberleri