Dev markalar şaşırttı. Türkiye’nin en ucuz SUV araçları belli oldu

Dev markalar şaşırttı. Türkiye’nin en ucuz SUV araçları belli oldu
Otomobil piyasasında son yıllarda yaşanan artış özellikle sıfır araç satışlarını etkiledi. Bunun yanında otomotiv firmaları da kampanyalarına devam ediyor. İşte dev markaların ilgi çeken modelleri…

Türkiye otomobil pazarında son dönemlerde SUV (Sport Utility Vehicle) otomobiller en çok tercih edilenler arasında yer alıyor.

Farklı koşullarda kullanılabilen SUV araçlar listelerde zirveyi kimseye bırakmıyor. İşte Türkiye Gazetesi’nin haberine göre marka marka Türkiye’de en çok tercih edilen SUV modelleri…

EN UYGUN FİYATLI SUV MODELLER HANGİLERİ?

1. FORD PUMA

Ford’un B sınıfı SUV modeli Puma’nın 125 beygir gücünde, otomatik vitesli baz versiyonu 1 milyon 319 bin 800 TL'den satışa sunuluyor.

1.jpg

2. CITROEN C4 X

Citroen’in tamamen elektrikli C4 ve C4 X modelleri markanın ikiz kardeşleri... İki farklı batarya seçeneğiyle sunulan araçlar, 50 kWh kapasiteli bataryasıyla 468 km’ye kadar, 54 kWh kapasiteli bataryasıyla ise 560 km’ye kadar şehir içi menzil sağlıyor. Her iki modelin de başlangıç fiyatı 1 milyon 349 bin TL.

3. SSANGYONG TIVOLI

Ssangyong'un Tivoli, otomatik acil fren sistemi, güvenli mesafe uyarısı ve uzun far yardımı gibi zengin güvenlik donanımlarıyla gözleri üstüne çeviriyor. Araç, 1 milyon 296 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

4. MG4 ELECTRIC COMFORT

Elektrikli MG4 modeli için 200 bin TL'ye 12 ay vadeli, yüzde 2,99 faiz oranlı bir kampanya mevcut. Modelin güncel satış fiyatı ise 1 milyon 290 bin TL olarak karşımıza çıkıyor.

2.jpg

5. OPEL CROSSLAND

130 beygir gücünde 1,2 litre hacimli benzinli motoru ile dikkat çeken Opel'in Crossland, 150 bin TL kredi için 12 ay vadeli sıfır faizli kredi seçeneği sunuyor. Ayrıca kredi kullanılmazsa 40 bin TL nakit indirimi fırsatı sağlanıyor. Opel Crossland’ın online rezervasyonlarda özel bir fiyatla 1 milyon 257 bin 900 TL'den başlıyor.

6. CITROEN C3 AIRCROSS

Citroen’in C3 Aircross, mevcut versiyonunda başlangıç fiyatı 1 milyon 239 bin TL olarak belirlendi. Yeni neslinin ise bu yılın sonlarında Türkiye’de satışa sunulması bekleniyor.

7. HYUNDAI BAYON

Hyundai Bayon’un otomatik vitesli versiyonunun başlangıç fiyatı 1 milyon 210 bin TL olarak belirleniyor.

8. MG ZS COMFORT

1 litre hacimli benzinli motoruyla 111 beygir güç üreten MG ZS, kampanyalı olarak sunuluyor. Aracın fiyatı 1 milyon 209 bin TL.

9. KIA STONIC

Otomatik vitesli SUV'lar arasında en uygun fiyatlı olarak vatandaşlara sunulan Kia'nın Stonic modelinde başlangıç fiyatı 1 milyon 134 bin TL. En üst donanım seviyesinde ise fiyat 1 milyon 400 bin TL'ye kadar çıkıyor.

Kaynak: Türkiye Gazetesi

Kaynak:Haber Merkezi