Survivor bitti mi, bugün var mı? Survivor yarışmacıları depremi öğrendi mi?

Survivor bitti mi, bugün var mı? Survivor yarışmacıları depremi öğrendi mi?
İzleyici kitlesi TV8'deki Survivor bitti mi sorusuna yanıt aramaya başladı.Geçtiğimiz akşam yayımlanan bölümde yarışmacılara Acun Ilıcalı tarafından deprem haberi verildi.Endişeye neden olan haberin ardından Survivor devam edecek mi?İşte detaylar

İzleyici kitlesi TV8'deki Survivor bitti mi sorusuna yanıt aramaya başladı.

Geçtiğimiz akşam yayımlanan bölümde yarışmacılara Acun Ilıcalı tarafından deprem haberi verildi.

Endişeye neden olan haberin ardından Survivor devam edecek mi? İşte detaylar...

Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremin ardından yayınlara ara verildi. Survivor yarışmacılarının depremi bilip bilmediği ise merak konusu haline gelmişti.

Adadan ayrılan isimler de yardımlarda rol almıştı. Geçtiğimiz akşam ekranlara gelen bölümde deprem haberi duyuruldu. Bu haberin depremin ilk gününde yarışmacılara söylendiği ifade edildi.

SURVİVOR 2023 BİTTİ Mİ?

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada çekimlere ara verdiklerini ve yarışmacıları evlere alacaklarını ifade etti. Şu anda zor günler geçirildiğini ifade eden Ilıcalı, yarışmanın sonlamasına dair bir açıklama yapmadı.

SURVİVOR NE ZAMAN BAŞLAYACAK, BUGÜN VAR MI?

Yarışmacılarının yakın akrabalarında bir can kaybı olmadığını ifade eden Ilıcalı, istedikleriyle iletişim kurabileceklerini de açıkladı. Survivor 2023 devam edecek mi merak konusuydu. 22 Şubat TV8 yayın akışına göre bugün yarışma yeni bölümü ile ekranlarda olacak.