Netflix'in yeni dizisi Andropoz Hakkında Her Şey

Netflix'in yeni dizisi Andropoz Hakkında Her Şey
Netflix'in yeni dizisi Andropoz 7 Ekim itibarıyla yayınlandı. Baş rolünde başarılı oyuncu Engin Günaydın'ın bulunduğu komedi türündeki Andropoz dizisi konusu ve oyuncu kadrosu merak konusu oldu.

Andropoz dizisi ilk altı bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Netflix'te yayınlanan Andropoz dizisi başarılı oyuncu kadrosu ve ilgi çekici konusu ile merakları daha ilk günden üzerine çekti. Dizide dikkat çeken detaylardan biri de eşsiz güzellikte manzaraya sahip çekim mekanları oldu. Peki, Andropoz dizisi nerede çekildi? İşte Andropoz dizisine dair merak edilenler haberimizde...

ANDROPOZ OYUNCULARI KİMLER?

1-Andropoz oyuncu kadrosu şu şekildedir;

2-Engin Günaydın,

3-Tamer Karadağlı,

4-Derya Karadaş,

5-Turgut Tunçalp

6-Gülçin Santırcıoğlu,

7-Şebnem Hassanisoughi,

8-Yuliia Sobol,

9-Doğa Zeynep Doğuşlu,

10-Ergin Torun,

11-Melissa & Merih Dilber

ANDROPOZ DİZİSİ KONUSU NE?

Evli ve iki çocuk babası olan Yusuf, tuhafiyecilik yapmaktadır. Marmaris bölgesinde yaşayan Yusuf, 50'li yaşlarına gelmiştir. Bu sebepten ötürü bedeninin yaşlanmasını kafasına fena takmıştır. En büyük hayali deniz kenarında bir eve taşınmaktır. Bu hayali için çaba gösteren Yusuf'un maceraları, ev sahibi ve eniştesiyle yaşadığı zengin dünyanın karanlık yüzünü mizahi bir dil ile görülmektedir. Dizi Muğla iline bağlı tatil beldesi Marmaris'te çekilmiştir.