Zorbay Küçük'ün Konyaspor karnesi nasıl?

Zorbay Küçük'ün Konyaspor karnesi nasıl?
Konyaspor, Galatasaray maçında düdük çalacak Zorbay Küçük'ün Konyaspor karnesi nasıl? İşte tüm merak edilenler..

Arabam.com Konyaspor-Galatasaray maçında Zobay Küçük düdük çalacak.

Zorbay Küçük daha önce 5 kez Konyaspor maçında görev aldı. Küçük’ün yönettiği 5 karşılaşmada yeşil-beyazlılar 2 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 1 galibiyet aldı.

Zorbay Küçük bu sezon sezon Konyaspor'un Giresunspor'u 1-0 mağlup ettiği ve Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldığı maçlarda düdük çalmıştı.

Küçük'ün Trabzonspor maçında verdiği kararlar tüm spor otoriteleri tarafından eleştirilmişti. Trabzonspor'a iki penaltı kararı veren Küçük, Uche İkpeazu'yu da kırmızı kartla oyundan atmıştı.

Başkan Özgökçen 'standart' açıklaması yapmıştı

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'de maç sonu yaptığı açıklamada; "Şimdi bizim hakemleri çok fazla eleştirme gibi bir durumumuz hiçbir zaman olmadı. Ama standartları da belirlememiz lazım diye düşünüyorum. Vücuttan gelen temaslarda penaltı var mı, yok mu, bunu belirlemek lazım. Bazı pozisyonlarda veriliyor. Bazılarında verilmiyor. Eğer burada Michalak'ın pozisyona penaltı veriyorsan, bizim Gaziantep FK ile oynadığımız maçta penaltımız niye verilmedi. O penaltı değilse bu da olmaması lazım. O yüzden standardı yakalamamız lazım. Bu bizi de üzüyor, diğer takımları da üzüyor. Hakemlerin bu noktada toplanıp bir karar vermesi gerekiyor. Bu açıdan hakemi eleştiriyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Galatasaray ile 6.maç

Zorbay Küçük bu yıl ikinci kez Galatasaray maçında düdük çalacak. Küçük Süper Lig'de daha önce 5 kez Galatasaray maçında düdük çaldı. Galatasaray bu maçlarda 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 galibiyet elde etti.