Yavru Kartal'ın rakibi Karşıyaka

Yavru Kartal'ın rakibi Karşıyaka
TFF 3.Lige 1 galibiyet ve 1 beralikle başlayan ardından Türkiye Kupası'nda 2.tura yükselen 1922 Konyaspor ligdeki 3. maçında bugün evinde Karşıyaka'yı ağırlayacak. 

TFF 3.Lige 1 galibiyet ve 1 beralikle başlayan ardından Türkiye Kupası'nda 2.tura yükselen 1922 Konyaspor ligdeki 3. maçında bugün evinde Karşıyaka'yı ağırlayacak. 

Yarın 15.30'da 

1922 Konyaspor TFF 3 Lig’de üçüncü hafta maçında evinde İzmir temsilcisi Karşıyaka’yı ağırlayacak. 18 Eylül Pazar günü oynanacak karşılaşma saat 15.30’da başlayacak. Ligdeki ilk maçında Karaköprü Belediyespor ile 0-0 beraber kalan yeşil-beyazlılar ikinci hafta maçında ise deplasmanda Eskişehirspor’u 3-0 mağlup etmişti. Rakip Karşıyaka ise ilk maçında Nevşehir Belediyespor’u 2-0 maplup ederken Derincespor’a 1-0 mağlup olmuştu.

Kupada tanıdık rakip 

Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçlarının kura çekimi İstanbul'daki Riva Tesisleri'nde yapıldı.1922 Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda 3. Lig’de aynı grupta yer aldığı Karbel Karaköprü Belediyespor ile eşleşti. Karşılaşma Konya'da oynanacak. Tek maç üzerinden oynanacak ikinci tur maçları 27, 28 ve 29 Eylül'de tarihlerinde oynanacak. İki takım, ligin ilk haftasında Konya'da karşılaşmış ve maç 0-0 beraberlikle sonuçlanmıştı.

Desteğe ihtiyacımız var

1922 Konyaspor, TFF 3.Lig 1.Grup 3. haftasında 18 Eylül Pazar günü saat 15:30'da sahasında Karşıyaka'yı ağırlayacak. Başkan Zahir Renklibay, pazar günü takımın çok önemli bir maça çıkacağını hatırlatarak, “Büyük çoğunluğu şehir takımlarından oluşan ligimizde 21 yaş ortalamasıyla mücadele eden pilot takımımız lige güzel bir başlangıç yaptı. Genç oyuncularımız, grubumuzun iddialı takımlarından Karşıyaka maçına da mutlak 3 puan parolasıyla çıkacaktır. Bu nedenle genç futbolcu kardeşlerimizin siz değerli taraftarların 90 dakika desteğine ihtiyacı vardır. Sezon başında yakaladığımız bu güzel seriyi sahamızda galibiyet ile devam ettirmek istiyoruz” dedi.

Stresi üzerimizden attık

Ligde 18 Eylül Pazar günü iç sahada karşılaşacakları Karşıya maçı hakkında da konuşan 1922Konyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Çankaya; “Karşıyaka iyi oyunculardan kurulu bir takım. Derince maçlarını hem antrenörümüze izlettik hem de ben izledim. O yenilgi insanları aldatmamalı. Biz maça iyi hazırlanacağız. Kupa maçı da moral oldu. Aşağı yukarı 7-8 aydır maç kazanamıyordu 1922 Konyaspor. O stresi de üzerimizden attık. Karşıyaka maçında daha diri bir görüntü ile kazanmak istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu.