Yavru Kartal’dan 42 gol!

Yavru Kartal’dan 42 gol!
TFF 3. Lig’de geride kalan sezonu 42 puanla 11. sırada tamamlayan 1922 Konyaspor, 42 kez rakip ağları havalandırdı.

Yeşil-beyazlı ekip, 10 maçta gol sevinci yaşayamazken, 24 maçta gol atma başarısı gösterdi. Yavru Kartal, son iki haftada 8 gol atarken, aynı zamanda en çok gol attığı maçları yaşadı. Temsilcimiz, 33. haftada Şile Yıldızspor’u 4-0, son haftada ise evinde Hacettepe’yi 4-1 mağlup etti.

Seçim zirvede

1922 Konyaspor’un en golcü ismi, Seçim Can Koç oldu. Sezon başında Orduspor 1967 takımından kadroya katılan Seçim Can, 9 kez gol sevinci yaşadı. 25 yaşındaki forvet, aynı zamanda kariyerinin de en golcü sezonunu yaşadı. Başarılı bir sezonu geride bırakan Seçim Can Koç’un ayrıca Türkiye Kupası’nda da bir golü bulunuyor. Yeşil-beyazlı ekipte Seyit Mehmet Söğüt 5 golle, takımının en golcü ikinci ismi oldu. Altyapıdan yetişen Hüseyin Mert Uyanıker 4, Oğuzhan Uzun ve Hüseyin Biber 3’er gol kaydetti.

Yeni transferlerden katkı!

Yavru Kartal’da Cihat Aktaş, Gökberk Efe ve Furkan Birdal 2’şer gol attı. Erkan Sasa, Yaşar Kavas, Kaan Mert Nasırcılar, Hüseyin Aybars Tüfekci, Muhammed Enes Doğan, İsmail Can Çavuşluk, Ali Karakaya, Çağdaş Şendur, Abdulsamet Kaya, Batuhan Türk ve İsmail Cem Kara da birer gol kaydetti. İç sahada oynanan ve 2-2 sona eren Şile Yıldızspor maçında ise rakip oyuncu kendi kalesine gol attı. Spor Servisi