Yavru Kartal’da Kritik Maç

Yavru Kartal’da Kritik Maç
TFF 3.lig’de mücadele eden 1922 Konyaspor sezonun en kritik maçlarından birine çıkacak. Yavru Kartal doğrudan rakibi Yomraspor’a konuk olacak.

Ülkemizde yaşanan deprem felaketinden dolayı profesyonel liglere ara verilmişti. Ligler 3-4-5 Mart tarihlerinde oynanacak maçlarla yeniden başlayacağı açıklanmıştı. 3.Liğde mücadele eden 1922 Konyaspor bugün Yomraspor deplasmanıyla sezona kaldığı yerden devam edecek.

Çok kritik karşılaşma

Ligin 22.haftasında Trabzon temsilcisi Yomraspor’a konuk olacak 1922 Konyaspor sezonun en kritik maçlarından bir tanesine çıkacak. Son 3 maçında mağlup olan yeşil-beyazlılar 21 puanla küme düşme hattının 5 puan üzerinde 14.sırada bulunuyor. Rakip Yomraspor ise 15 puanla 17.sırada yer alıyor. Konyaspor çok önemli maçta galip gelerek küme düşme hattından uzaklaşmak niyetinde. Sezonun ilk yarısında Konya’da oynanan karşılaşmayı 1922 Konyaspor Mehmet Söğüt’ün golüyle 1-0 kazanmıştı.

Maç 14’te

Zorlu karşılaşmanın hakemleri de açıklandı. Bugün oynanacak kritik randevuyu Batman bölgesi hakemi Mehmet Terece yönetecek. Yomra İlçe Stadı’nda saat 14.00’de başlayacak karşılaşmanın yardımcı hakemleri ise Mehmet Yılmaz Çalışır ve Mehmet Polat olacak. Zorlu mücadelede dördüncü hakem olarak ise Osman Köksaldı görev yapacak.

Edirnespor farkı 2’ye indirdi

3. Lig 1. Grup’ta Edirnespor’un önceki gün erteleme maçında sahasında Karaköprü Belediyespor’u 1-0 mağlup etmesinin ardından alt sıralar iyiden iyiye karışmış durumda. Trakya ekibi, bu galibiyetle beraber puanını 19’a çıkararak ligde kalma umudunu tazeledi. Bu sonucun ardından 1922 Konyaspor’un küme düşme hattıyla arasındaki puan farkı da ikiye kadar düştü. 15’er puanda yer alan Eskişehirspor ve Yomraspor, son iki sıraya demir atmış durumda.

Ünal siftah peşinde

Eskişehirspor yenilgisi sonrasında görevinden istifa eden Çağdaş Çankaya’nın yerine teknik direktörlük koltuğuna oturan Hakan Ünal, yeşil-beyazlı ekibin başında üçüncü maçına çıkacak. Ünal, çıktığı iki maçtan puan çıkaramamıştı. 53 yaşındaki teknik adam idaresinde çıktığı maçlarda deplasmanda Karşıyaka’ya 2-0 mağlup olurken, evinde Kelkit Belediyespor’a 3-0 mağlup oldu. Hakan Ünal, kritik Trabzon deplasmanında ilk puanlarını kovalayacak. ABDİL EMİROĞLU