Yavru Kartal Yozgat Yolcusu

Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor, hafta içi mesaisinde yarın deplasmanda Yozgat Belediyespor Bozokspor ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz kritik maç için bu sabah yola çıkacak.
Çıktığı son 8 karşılaşmada galibiyet çıkartamayan Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor, hafta sonu evinde Bayburt ÖİS ile 0-0 berabere kaldı. 22 puanla küme düşme hattında yer alan temsilcimiz, rakiplerinin kazanmasıyla 2 puan geriye düştü. Kalan 6 haftada acil puanlara ihtiyacı olan yeşil-beyazlılar Bozokspor karşılaşmasında kazanarak hem puanı hatırlamak hem de yeniden çıkışa geçmek istiyor.
Çankaya’nın cezası bitti
1922 Konyaspor’da Teknik Direktör Çağdaş Çankaya’nın 1 maçlık cezası sona erdi. Bayburt maçında tribünde olan Çankaya, Yozgat’ta kulübedeki yerini alacak. Sarı kart cezalısı kaleci Ramazan Haklı’nın yerine Emre Mavi’nin maça 11’de başlaması bekleniyor. Final niteliği taşıyan maçta temsilcimiz 3 puana uzandığı takdirde rahat nefes alacak. Karşılaşma Yozgat ekibinin cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak.
Rakipler birbirleri ile oynuyor
Yarın 1922 Konyaspor’un rubundaki rakipler birbirleri ile oynayacak. Bayburt ÖİS – Viranşehir, Karabük – Alanya 1221, 1923 Mustafa Kemalpaşa – Efeler 09 ile karşı karşıya gelecek. Alanya ve Karabük’ün 25, Efeler ve Mustafa Kemalpaşa2nın 24’er puanı bulunuyor. Bayburt ve 1922 Konyaspor haftaya 22 puanla girerken, Viranşehir 21 puanda yer alıyor.
Yozgat 3 maçtır kazanamıyor
27 puanda yer alan Yozgat Belediyesi Bozokspor ise küme düşme hattının 5, play-off hattının 6 puan arasında bulunuyor. Çıktığı son 3 maçı kaybeden Yozgat temsilcisinde moraller yerinde değil. 9 gol atan Atalay Yıldırım takımın en golcü oyuncusu konumunda yer alıyor.