Yavru Kartal seriyi devam ettirmek istiyor!

Yavru Kartal seriyi devam ettirmek istiyor!
Çıktığı son 3 maçtan 7 puan almayı başaran 1922 Konyaspor, yarın evinde çok kritik karşılaşmaya çıkıyor. Yavru Kartal evinde 2 puan arkasında bulunan Çatalcaspor’u konuk edecek.

Çıktığı son 3 maçtan 7 puan almayı başaran 1922 Konyaspor, yarın evinde çok kritik karşılaşmaya çıkıyor. Yavru Kartal evinde 2 puan arkasında bulunan Çatalcaspor’u konuk edecek. Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 14’te start alacak.

TFF 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden ve sezon boyunca istikrarsız görüntü çizen 1922 Konyaspor yönetim değişiminden sonra ciddi yol kat etti. Futbolcuların ve çalışanların ödemesini düzenli hale getiren kulüp kara bulutları dağıttı ve ligde kalma adına ciddi yol kat etti. Son oynadığı Amasyaspor ve Ağrı 1970 Spor maçlarını 1-0’lık skorlarla kazanarak altın değerinde 6 puanını hanesine yazdıran yeşil-beyazlılar yarın 14’te ligde kalma savaşı veren Çatalcaspor’u konuk edecek.

Çatalca ile kritik maç

Ligde topladığı 28 puan ile 12.sırada yer alan 1922 Konyaspor Hakan Ünal yönetiminde ligde kalma yolunda ciddi mesafe kat etti. Son 3 maçında 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 7 puan toplayan temsilcimiz küme düşme tehlikesinden uzaklaştı. Yavru Kartal doğrudan rakibi olan ve 26 puanla 13.sırada yer alan Çatalcaspor’u konuk edecek. Yeşil-beyazlılar kazanması halinde kümede kalmak için büyük bir adım daha atmış olacak. Konyaspor, ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmayı 1-2 kazanmıştı.

Avcıoğlu destek bekliyor

1922 Kulüp Başkanı Osman Avcıoğlu taraftarlardan destek bekliyor. Avcıoğlu, yaptığı açıklamada; “Bir aile ortamı oluşturarak hareket ettiğimizde ne kadar güçlü olduğumuzu hep beraber gördük. Dün olduğu gibi, bugün de birbirimize sıkı sıkıya sarılacağız. Başarılarımızın artarak devam etmesi için Konyaspor sevdalılarını İdaş Çatalcaspor karşılaşmasına bekliyoruz. Kulübümüzün en büyük handikabı taraftar desteğinin olmamasıdır. Bu takımın taraftara çok ihtiyacı var. Genç oyuncularımız taraftarımızı arkalarında görmek istiyorlar. Taraftarlarımızın mutlaka 1922 Konyaspor Kulübümüzü de desteklemelerini istiyoruz” dedi.

4 maçtır kazanamıyor

Kadir Akbulut yönetimindeki Çatlacaspor hafta sonu evinde büyük bir sürprize imza atacaktı ancak başaramadı. Sahasında şampiyonluk adayı Derincespor’u konuk eden ve 86.dakikadaya kadar maçı 1-0 önde götüren Çatalcaspor 2 dakika içinde yediği iki golle karşılaşmadan 1-2 mağlup ayrıldı. Son 4 maçından mağlubiyetle ayrılan İstanbul temsilcisi 6 puanla düşme hattının üzerinde bulunuyor.