Yavru Kartal Kuşadası deplasmanında puan avında

Yavru Kartal Kuşadası deplasmanında puan avında
 Muhabir
TFF 3.Lig 3.grup’ta mücadele eden 1922 Konyaspor, sezonun kritik karşılaşmalarından birine çıkacak.

3.Lig’de kümede kalma savaşı veren 1922 Konyaspor, 19. hafta maçında deplasmanda Kuşadasıspor’a karşı mücadele edecek. Yarın saat 14’te başlayacak olan zorlu müsabaka Kuşadası Belediyesi Özer Türk Stadyumunda oynanacak. Karşılaşmada Onur Güneş düdük çalacak. Güneş’in yardımcılıklarını Emir Kılıçarslan ve Ali Etlikçi yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Nurullah Yardımcı olacak.

Kritik maç

Geçtiğimiz hafta evinde hayati önem taşıyan Darıca GB maçını kaybeden 1922 Konyaspor, Aydın deplasmanından puanla dönmenin hesaplarını yapıyor. Mehmet Yıldırım yönetiminde son dönemde hem oyun hem de skor anlamında yükselişte olan temsilcimiz son 2 maçında her ne kadar puan yakın olan taraf olsa da sahadan puansız ayrıldı. Ligde 9 puanla 13.sırada yer alan yeşil-beyazlılar Aydın’dan puanla dönmenin hesaplarını yapıyor.

Volkan Fındıklı kadroda

Ev sahibi Kuşadasıspor ise play-off hattında yer alıyor. 31 puanla üçüncü sırada yer alan siyah-beyazlılar son dönemde kaybetmeme alışkanlığına büründü. Aydın ekibi çıktığı son 7 karşılaşmada 2 galibiyet ve 5 beraberlik alarak mağlubiyet yüzü görmedi. Kadrosunda eski Konyasporlu Volkan Fındıklı, gibi önemli bir tecrübe bulunan Ege temsilcisinde 40 yaşındaki Murat Türkkan, 34 yaşındaki Serdar Eylik, 37 yaşındaki Talha Yalçıner takımın tecrübeli oyuncularının başında geliyor.

Hat karıştı

Son dönemde küme düşme hattında yer alan ekiplerin puanlar kazanmasıyla yarış kızıştı. Son 4 maçında 6 puan toplayan Bayburt ÖİS, son iki maçında 4 puan alan Sivas Dört Eylül 1922 Konyaspor’a oldukça yaklaştı. Akhisarspor ise 11 puanla küme düşme hattının 2 puan üzerinde bulunuyor. 1922 Konyaspor’dan 3 puan alan ve puanını 15 yapan Darıca ise biraz nefes aldı. 19.haftada Darıca GB – Bayburt ÖİS, Bornova 1877 – Sivas Dört Eylül ve Akhisarspor- Belediye Kütahyaspor maçları oynanacak. Spor Servisi