Yavru Kartal, 'final' gibi maça hazırlanıyor

Yavru Kartal, 'final' gibi maça hazırlanıyor
TFF 3. Lig 1. Grup’ta kümede kalma mücadelesi veren 1922 Konyaspor, 23. hafta maçında 12 Mart Pazar günü sahasında Amasyaspor ile karşılaşacak.

TFF 3. Lig 1. Grup’ta kümede kalma mücadelesi veren 1922 Konyaspor, 23. hafta maçında 12 Mart Pazar günü sahasında Amasyaspor ile karşılaşacak.1922 Konyaspor, zorlu müsabakanın hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla devam etti.

Yeşil-beyazlılar ile Amasya 1968 ligde 22’şer puanda bulunuyor. Konyaspor, Pazar günü doğrudan rakibi ile karşılaşacak. Yavru Kartal kazanması halinde kümede kalmak için hayati bir 3 puan elde etmiş olacak. Kaybetmesi halinde ise küme düşme baskısını daha da hissedecek.

Ünal siftah peşinde

1922 Konyaspor’da yeni teknik direktör Hakan Ünal da ilk galibiyetini almak adına Amasyaspor karşısına çıkacak. Yavru Kartal, Çağdaş Çankaya’nın istifası sonrası takımın başına geçen Ünal yönetiminde 1 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Pilot takım, bu süreçte Karşıyaka ve Kelkit Belediyespor’a mağlup olurken, deplasmanda Yomraspor ile berabere kalmıştı.

Ligin deplasmanlardaki en kötü takımı

Karadeniz temsilcisi Amasyaspor ise Konya’ya moralli geliyor. Ligde oynadığı son karşılaşmada ligin kuvvetli ekiplerinden Derincespor karşısında puan alan yeşil-beyazlılar bir önceki karşılaşmasında ise deplasmanda Nevşehir’e 4-0 mağlup olmuştu. Bu sezon deplasmanlarda topladığı 5 puan ile ligin en kötü takımı olan Amasyaspor tek deplasman galibiyetini Yomraspor karşısında almıştı.