Türkiye'de yaz transfer sezonu bitti! İşte Konyaspor'un transfer karnesi

Türkiye'de yaz transfer sezonu bitti! İşte Konyaspor'un transfer karnesi
 Muhabir
Futbolda 2024-2025 yaz transfer dönemi kapandı. Süper Lig’de yaz transfer sezonunu en hareketli geçiren takımlarından biri de Konyaspor oldu. İşte yeşil-beyazlıların transfer karnesi.

Futbolda 2024-2025 yaz transfer dönemi kapandı. Süper Lig’de yaz transfer sezonunu en hareketli geçiren takımlarından biri de Konyaspor oldu. 14 oyuncu ile yollarını ayıran Konyaspor, 18 yeni transfer yaptı. Temsilcimiz 13 futbolcuyu da kiralık olarak takımdan gönderdi.

Konyaspor, 2023-2024 sezonu bittiğinde sözleşmesi sona eren hiçbir futbolcu ile yola devam etmeme kararı aldı. Yeşil-beyazlılar Ahmet Oğuz, Cebrail Karayel, Soner Dikmen, Steven N’zonzi, Yunus Mallı, Anderson Niangbo, Teenage Hadebe, Muhammet Demir, Kahraman Demirtaş ve Mehmet Erdoğan ile sözleşme yenilemeden teşekkür ederek yollarını ayırdı. Temsilcimiz Sokol Cikalleshi, Marlos Moreno ile de karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Kiralık sözleşmesi biten Valon Ethemi ve Alexandreu Cİcaldau ise takımlarına geri döndü. Konyaspor, 14 oyuncu ile yollarını ayırdı.

Yeşil-beyazlılar, 2024-2025 sezonu için ise birçok ismi kadrosuna kattı. Josip Calusic ile başlayan transfer hareketliliği Blaz Kramer ile son buldu. Konyaspor bu isimlerin yanında, Umut Nayir, Melih İbrahimoğlu, Danijel Aleksic, Nikola Boranijasevic, Ufuk Akyol, Melih Bostan, Marko Jevtovic, Yavuz Aygün, Tunahan Taşçı, Pedrinho, Yusuf Erdoğan, Hamidou Keyta, Riechedly Bazoer, Berke Çelik, Mert Korkmaz, Rıdvan Dönmez olmak üzere toplam 18 transfer yaptı.

Anadolu Kartalı bu sezon kadrosunda fazlaca oyuncuyu da kiralık gönderdi. Yeşil-beyazlılar, Mehmet Ali Büyüksayar, Ahmet Karademir, Nafican Yardımcı, Bouly Junior Sambou, Emrehan Gedikli, Rıdvan Dönmez, Mert Korkmaz, Berke Çelik, Metehan Mert, Çağdaş Şendur, Ata Berk Karababa, Yaşar Kavas ve Hüseyin Mert Uyanıker olmak üzere 13 futbolcuyu başka takımlara kiraladı.