TUR İÇİN GERİ SAYIM

TUR İÇİN GERİ SAYIM
Yarın UEFA Konferans Ligi 2.tur rövanşında saat 21.00’da evinde BATE Borsiov’u ağırlayacak olan arabam.com Konyaspor’da hazırlıklar bugün yapılacak maç antrenmanın ardından tamamlanacak ve oyuncular maç saatini beklemeye başlayacak.

Maç antrenmanı bugün 18.00’da

UEFA Konferans Ligi 2.tur ön eleme ilk maçında BATE Borisov’u Bytyqi, Michalak ve Muric’in golleriyle 3-0 mağlup ederek ikinci karşılaşma öncesi önemli bir avantaj yakalayan arabam.com Konyaspor yarın  oynanacak olan maç için hazırlıklarını sürdürüyor. Konyaspor bugün saat 18.00’da yapacağı maç antrenmanın ardından maç için kampa girecek.

73 günlük hasret bitiyor

Anadolu Kartalı, taraftarının önüne son kez 15 Mayıs’ta Süper Lig’deki Hatayspor karşısında çıkmıştı. Temsilcimiz, söz konusu bu maçı 3-1 kazanmıştı. Konyaspor, 73 gün sonra yenilenmiş kadrosu ile taraftarının karşısına çıkacak. Takıma yeni katılanlar da ilk kez taraftarın karşısına çıkacak.

Stadyum dolacak

Karşılaşmanın biletlerine olan ilgi de artarken, bilet satışının 10 bine ulaştığı öğrenildi. Maça kadar yapılacak satışlarla beraber stadyumun önemli bir bölümünün dolması bekleniyor. Dün stadyum önünde uzun bilet kuyruğunun oluştuğu gözlendi. Maçta Passolig kart zorunluluğu bulunmazken, kağıt biletlerle de maça girilebilecek. Ayrıca kombine kartlar da Avrupa maçlarında geçerli olacak.

İlhan Palut rehavet istemiyor

Dün yapılan antrenman öncesi takım ile saha içinde toplantı yapan Teknik Direktör İlhan Palut oyuncularına rehavet uyarısında bulundu. Henüz 3. tura yükselmediklerini oyuncularına aktaran Palut, taraftarlarla yeni sezonda ilk kez karşılaşacaklarını ve onları mutlu şekilde stattan göndereceklerini oyunculara aktardı. Deplasman golü uygulamasının ortandan kalması ile birlikte ilk maçta elde edilecek her skorun dönüşünün olabileceğini de ifade eden deneyimli çalıştırıcı ilk maçtaki aynı ciddiyetle oyuncuların karşılaşmaya başlamasını söyledi.

Muhammet Demir forma için istekli

Bu sezon başında Gaziantep FK’dan ayrılıp arabam.com Konyaspor ile anlaşma sağlayan Muhammet Demir, antrenmanlarda gösterdiği performans ile formayı çok istediğini İlhan Palut’a gösteriyor. Konyaspor’un kadrosunda hali hazırda bulunan forvetler Sokol Cikalleshi ve Muhammet Demir. Cikalleshi’nin en ufak formsuzluğunda formayı almak için oldukça iyi çalşıan Muhammet Demir, ilk BATE Borisov maçında oyuna sonradan dahil olarak üçüncü golün asistini yapmıştı.