Trabzonsporlu Umut Bozok, Konyaspor maçına özel hazırlanıyor

Trabzonsporlu Umut Bozok, Konyaspor maçına özel hazırlanıyor
 Muhabir
Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da forvet krizi yaşanıyor. Bordo-mavililerde Konyaspor maçında Umut Bozok ilk 11 tercihi için Umut Bozok hamlesi konuşuluyor..

Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da forvet krizi yaşanıyor.

Kolundaki kırık henüz iyileşmeyen Nijeryalı golcü Paul Onachu, Konyaspor'a karşı forma giyemeyecek. 2.01'lik dev forvet ilk maçta 2 gol atarak takımını galibiyete taşımıştı.

Fenerbahçe maçında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düşen Enis Destan da yine Konyaspor maçında forma giyemeyecek.

Sezon başı hazırlık kampında ön çapraz bağları kopan Orsic ise bu sezon ilk kez Fenerbahçe maçında kadroya girmiş ancak süre almamıştı. Orsic'in de henüz hazır olmadığı için Konyaspor maçına ilk 11'de başlaması beklenmiyor.

Avcı'nın Konyaspor maçında elinde ilk 11'de kullanabileceği 3 forvet olarak Umut Bozok, Nicolas Pepe ve Taxiarchis Fountas yer alıyor.

13 maça çıkan Pepe 4 gol 1 asistlik performans sergilerken, 24 maçta forma giyen Fountas ise 3 gol, 1 asistlik katkı yaparak beklentilerin uzağında kaldı.

Trabzon medyasında çıkan haberlere göre Avcı, zorlu Konyaspor maçında Umut Bozok'a ilk 11'de şans vermeyi planlıyor. Karagümrük maçının son bölümünde oyuna giren Umut, gol atma başarısı göstermişti.

Devre arası transfer döneminde adı Konyaspor ile anılan Umut Bozok, yeşil-beyazlı heyet ile görüşme gerçekleştirmiş ve yıllık ücrette anlaşma sağlanamayınca transfer iptal olmuştu.

Sezon başında Trabzonspor'un gözden çıkarttığı ve bir dönem kadro dışı kalan Umut Bozok daha sonrasında affedilmişti.

Bu sezon çok fazla forma şansı bulamayan Umut, ligde yalnızca 8 maça çıktı.