Stanojevic, Konyaspor'un ilk transferini açıkladı!

Stanojevic, Konyaspor'un ilk transferini açıkladı!
Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, Konyaspor'un ilk transferini açıkladı. İşte detaylar..

TÜMOSAN Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, bugün gazetecilere yaptığı açıklamada Konyaspor'un yeni transferini açıkladı.

Stanojevic, geçtiğimiz sezon takımda kiralık olan Moreno'nun yeni sezonda da Konyaspor'da olacağını ifade etti. Sırp çalıştırıcı yaptığı açıklamada; "Marlos Moreno’nun yarın ya da diğer gün takıma katılmasını bekliyoruz. Yönetimimiz bu konuda çok ciddi bir efor sarf ediyor ve kendisini gösterme şansı oldu ve bu da bizim için iyi bir fırsat" dedi.

Konyaspor, Marlos Moreno'yu kadrosuna kattı. Yeşil-beyazlı ekip, Kolombiyalı kanat oyuncusu ise 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak. Konyaspor Moreno için Kulübü Manchester City'ye bonservis bedeli ödemeyecek ancak sözleşmede sonraki satıştan yüzde 10 pay olacak.

Kulübümüz ve yönetimimiz transfer noktasında çok ciddi bir çalışma içerisinde diyen Stanojevic; "10 numara, 6 numara ve 1 tane de forvet oyuncusuna ihtiyacımız var. İzlediğimiz, takip ettiğimiz ve gözlemlediğimiz oyuncular ve buradaki transfer sürecinde son kararı vermek için ciddi çalışmamız ve özenli olmamız gerekiyor ki doğru adımı atabilelim" ifadelerini kullandı. HALİL YILMAZER

Kaynak:Konya'nın Sesi