Stanojevic: Adil ile kırmızı kart pozisyonu görüşeceğim!

Stanojevic: Adil ile kırmızı kart pozisyonu görüşeceğim!
Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, maç sonunda yaptığı açıklamada Adil'in kırmızı kart gördüğü pozisyonu değerlendirdi.

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Konyaspor, evinde İstanbulspor'u konuk etti. 1-1 sonuçlanan maçın 77.dakikasında ortalık karıştı.

Moreno'a yapılan faulün ardından Kahraman Demirtaş atışı hızlı kullanmak için Loshaj'ın elinden topu almak istedi. Kahraman ile Loshaj arasında gerilim yükseldi ve bi anda ortalık karıştı. Diğer oyuncular, yedek kulübeleri ve Teknik Direktörler sahaya girdi. Adil Demirbağ ile Okan Erdoğan arasında fiziki müdahaleler yaşandı. Hakem Burak Pakkan pozisyon sonunda Konyaspor'da Adil Demirbağ ve İstanbulspor'dan Okan Erdoğan'a kırmızı kart gösterdi.

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic maçtaki ortamın gerildiği anları ve Adil'in kırmızı kartını değerlendirdi.

"Gerginliğimiz bize engel oldu"

Gergin anları değerlendiren Stanojevic; "Sayıca üstündük ve tabi ki kendi üstünlüğümüz de vardı. Gerginliğimiz bize engel oldu. Son dakikalarda elimizde netice yokken böyle problemler çıkartamayız. Fakat bugün bütün oyuncularım ellerinden geleni verdiler. Yüzde yüzlerini ortaya koydular. Onlara karşı söyleyebileceğim herhangi bir şey söz konusu değil. Hepimiz burada sahada isteğimizi gösterdik. Sonuçta etkili olmadığımız için ortaya çıkan stres durumu da vardı. Fakat bunu gelecek maçlarda konuşacağız" dedi.

"Adil ile görüşeceğim"

Adil'in kırımızı kartını değerlendiren Sırp çalıştırıcı; "Adil’i çok beğeniyorum ve en iyi defans oyuncumuz. Tabi ki herkesin bir fonksiyonu var. Herkes kendi bireysel menfaatini düşünmekte. Kulübümüz Adil’e burada kalması için elinden gelen her şeyi verdi, bizim için çok önemli bir isim. Bugünkü kırmızı kart pozisyonuna girmesi hem bize, taraftarımıza ve takımıza karşı saygılı değildi. Bu profesyonel olmayan hareketlerini onunla görüşeceğim" ifadelerini kullandı. HALİL YILMAZER

Kaynak:Konya'nın Sesi