Soner ve Uche İmza Gününde Taraftarlarla Buluştu

Soner ve Uche İmza Gününde Taraftarlarla Buluştu
Konyaspor’un orta saha oyuncusu Soner Dikmen ve Uganda’lı forvet oyuncusu Uche İkpeazu Stadyum Store’da taraftarlarla bir araya geldi. Taraftarlar ve basın iki futbolcuya da yoğun ilgi gösterirken Soner Dikmen basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Konyaspor'lu taraftarlar imza almak için birbiri ile yarışırken hem futbolculara hemde ürünlere yoğun ilgi gösterdi.

Taraftarın katılımından memnun olduğunu belirten Soner Dikmen, “Güzel bir organizasyon, sonuçta taraftarlar futbolun olmazsa olmazı. Aynı şekilde taraftarlarımızın stada gelmesi açısından güzel olacak, dolu tribünlere oynamak Konyaspor’u daha başarılı yapacaktır diye düşünüyorum” dedi.

Ligde hedefledikleri yerlerde olup taraftarlarını mutlu etmek istediklerini söyleyen Soner, “Geçen hafta evimizdeki Gaziantepspor maçında futbolun gerekliliklerini yerine getirmeye çalıştık ama golü bulamadık. Bunu bir kaza olarak görüyoruz. Adana Demirspor ligin güçlü takımlarından biri, Adana’da en iyi mücadelemizi verip kazanmak istiyoruz. Tekrardan üst sıralara tırmanmak, ait olduğumuz yerlerde olmak adına güzel bir galibiyet alıp taraftarlara hediye etmek istiyoruz” diye konuştu.