Soner formayı çıkarttı, sınıra geldi!

Soner formayı çıkarttı, sınıra geldi!
Arabam.com Konyaspor'un Trabzonspor karşısında 85.dakikada galibiyet golünü atan Soner Dikmen golün sevincini oldukça coşkulu yaşadı.

Arabam.com Konyaspor'un Trabzonspor karşısında 85.dakikada galibiyet golünü atan Soner Dikmen golün sevincini oldukça coşkulu yaşadı.

Golden sonra formasını çıkartan 29 yaşındaki oyuncuya bu sevinci yüzünden hakem Cihan Aydın tarafından sarı kart gösterildi.

Bu sarı kartla beraber Süper Lig'de bu sezon üçüncü sarı kartını gören Soner, ceza sınırına geldi. Deneyimli orta saha, Konyaspor'un geriye kalan 5 lig maçının herhangi bir tanesinde sarı kart görürse cezalı duruma düşecek ve 1 Süper Lig maçında forma giyemeyecek.

Sırp Çalıştırıcı Aleksandar Stanojevic yönetiminde geçen seneki formunu yakalayan Soner Dikmen, bu sezonki 3.golünü attı. 29 yaşındaki oyuncunun ligde 1 tane de asisti bulunuyor. Soner geçen sezonu 3 gol,4 asistle tamamlamayı başarmıştı.

Soner-Bakasetas gerginliği!

Sone bu golün öncesinde de ilk yarıda aslında maçın kader adamlarından birisi olacağını göstermişti. Konyaspor'un Pozuelo ile bulduğu beraberlik golünün ardından saha içi bir anda karıştı. Soner ile Trabzonsporlu Anastasios Bakasetas sözlü tartışma içine girdi. Dakikalarca süre tartışmanın ardından iki oyuncuyu takım arkadaşları sakinleştirdi. Maçın 45+4. dakikasında ise bu ikili yeniden karşı karşıya geldi. Bakasetas kendi yarı alanında Soner Dikmen'e yaptığı faulün sonrasında VAR incelemesinin ardından doğrudan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Mahir 3.sarı kartını gördü

Konyaspor'da Trabzonspor karşılaşmasında 3.sarı kartına ulaşan tek oyuncu Soner Dikmen değil. Konyaspor'un ara transfer döneminde Dinamo Zagreb'ten sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığı Azerbaycanlı forvet Mahir Emreli karşılaşmanın 71.dakikasında sarı kart gördü. Mahir daha önce iç sahada oynanan Galatasaray ve Adana Demirspor maçlarında sarı kart görmüştü. Bu sezonki 3.sarı kartına ulaşan Mahir, kalan 5 maçın herhangi bir tanesinde sarı kart görmesi durumunda 1 maç ceza alacak. 25 yaşındaki oyuncunun 30 Haziran'da Konyaspor ile sözleşmesi sona erecek. Konyaspor'a gelirken satın alma opsiyonu bulunan Mahir için yönetimin Dinamo Zagreb'e teklif yapıp yapmayacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.