Rıza Çalımbay'dan Konyaspor maçı öncesi şehre çağrı!

Rıza Çalımbay'dan Konyaspor maçı öncesi şehre çağrı!
Sivasspor, bugün oynanacak Konyaspor maçına kilitlendi. Teknik direktör Rıza Çalımbay, yarın akşam oynanacak Konyaspor maçı için destek çağrısı yaptı.

Fanatik’e konuşan Çalımbay, “Bu takım, bu oyuncular, Sivas şehrini bugüne kadar en güzel şekilde temsil etti. Bir daha yaşanması kolay olmayan büyük işler yapıldı. Oyuncularımızın şimdi de desteğe ihtiyacı var. Taraftar yanımızda olduğunda neler yapabildiğimizi daha önce gösterdik. Konyaspor ve Kayserispor’la oynayacağımız maçlarda da buna ihtiyacımız var. Bu takım vefayı, desteği hak ediyor. Sivasspor taraftarını yanımızda istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Sivasspor dezavantajlı

Ligde Ümraniyspor’un bitime 3 hafta kala küme düşmesinin ardından diğer küme düşecek takım merak konusu. 16. sıradaki Giresunspor’un 34, 15. İstanbulspor’un 35, 14. Sivasspor’un 37, 13. Anatlyaspor’un 38 ve 12. Ankaragücü’nün 39 puanı buluyor. Sivasspor henüz BAY haftasına gelmedi ve bu nedenle ligde oynayacağı 2 maç bulunuyor. Giresunspor ve İstanbulspor’un ise 3’er maçı bulunuyor. Sivasspor Konyaspor ile oynamasının ardından son maçında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak. Giresunspor ise Traboznpsor, küme düşen Ümraniyespor ve Antalyaspor ile kozlarını paylaşacak. İstanbulspor ise Adana Demirspor, Gaziantep FK (hükmen) ve küme düşen Ümraniyespor ile oynayacak. Sivasspor’un fikstür dezavantajı oldukça fazla.