Özgökçen'den Niko Rak açıklaması!

Özgökçen'den Niko Rak açıklaması!
Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, takımdaki genç oyuncu Niko Rak hakkında açıklamalarda bulundu.

Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, Konya Olay Tv'de katıldığı programda takımdaki genç oyuncu Niko Rak hakkında açıklamalarda bulundu.

Niko Rak’tan çok umutluyum diye Başkan Özgökçne; "Geçen sezonun son maçı olan Beşiktaş maçında 20 dakika oynadı. O anda da kendinden söz ettirdi. Kendisi Hırvatistan U-21 takımından davet aldı. Kendisi 19 yaşında ama kendinden 2 yaş büyük U-21 takımına gitti. Bu onun bir alt yapısının, kapasitesinin olduğunu gösteriyor. Gençleri kazanmak zorundayız, takımımıza da kazandırmak zorundayız. Konyaspor’un geleceği açısından. Hep söylediğim bir şey var, o gençlerin de daha fazla çalışması lazım" dedi.

Teknik heyet ile genç oyuncuların durumunu görüştüklerini ifade eden özgökçen ; "Özellikle antrenmanlara gittiğimiz zaman hem yüz yüze hem de kaset ve video görüntülerden gençlerimizin yapmış olduğu antrenmanların nasıl olduğunu, yeterliliklerinin ne düzeyde olduğunu izliyoruz. Teknik olarak değerlendirmiyoruz ama görsel olarak futbolsever olarak bunu görebilme yeterliliğimiz var. Belki biraz daha fazla çalışmaları gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Konya'nın Sesi