Özgökçen: Gösterilen mücadeleden memnunum

Özgökçen: Gösterilen mücadeleden memnunum
Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, Konyaspor'un Galatasaray'ı 76-73 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalar yaptı.

Başkan Özgökçen: Gösterilen mücadeleden memnunum

Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, Konyaspor'un Galatasaray'ı 76-73 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalar yaptı.

Yılın son maçında kazandıkları için mutlu olduğunu söyleyen Başkan Özgökçen; "Son çeyrekte çok kaybettik artık kazanmamız lazımdı, çünkü takım bunu hak ediyordu. Uzun bir aradan sonra da kazanmanın ayrı bir güzelliği var. 2022'nin galibiyetle kapatılması bizim açımızdan önemli. Nasıl kapattıldıysa öyle başlarız, öyle devam ederiz"dedi.

Engin Gençoğlu ile yolların ayrılmasını değerlendiren Başkan Özgökçen; "Takımda bir hoca değişikliği oldu, bazen öyle hoca değişikleri takıma, şehre, bizlere değisik bir etkisi olur. Engin hocamız bizi Süper Lige çıkaran hocamız ona da tabi bu noktada teşekkür ediyoruz. Bazen kan değişikliklerinde fayda var. Hoca ile alakalı görüşmeler devam ediyor. Umarım kaldıgımız yerden yeni yılda devam ederiz. Kapattığımız yerden devam ederiz" açıklamalarını yaptı.

Takımın parkede göstersiği mücadeleden son derece memnun olduğunu ifade eden Özgökçen; "Mücadelenin olduğu yerde zevk olur, zevkin olduğu yerde heyecan olur. Takımın genel yapısı galip gelindigi icin herkes mutlu. İcerde oyunculara; "Galibiyet elbette önemli ama burada asolan mücadeleyi bırakmamak daha önemli" dedim. Takımın genel yapısını oyunu incelediginiz zaman bu bizim icin son derece önemli. Hem basketbolda hem futbolda binun üzerinde duruyoruz. Yapılan her işte mücadeleyi birakmamak lazim, o açıdan oldukca memnunum" açıklamalarını yaptı.

Çarşamba günü oynanacak Konyaspor -Sivasspor maçı hakkında konuşan Özgökçen; "Basketbolda İyi bir hafta sonu oldu bizim için, inşallah hafta icinde de iyi bir hafta ici geciririz, futbolda da devam ederiz"dedi.