Ömer Korkmaz'dan Ali Çamdalı açıklaması!

Ömer Korkmaz'dan Ali Çamdalı açıklaması!
 Muhabir
Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, Sportif Direktör Ali Çamdalı hakkında açıklamalar yaptı.

Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, Sportif Direktör Ali Çamdalı hakkında açıklamalar yaptı.

Kon Tv'de katıldığı yayında Ali Çamdalı ile ilgili önemli ve kayda değer ifadeler kullanan Başkan Korkmaz; " Benim her şeyimi teslim edecek kadar güvendiğim birisidir" dedi.

'Fatih Özgökçen başkanımıza da ben tavsiye ettim'

Ali Çamdalı ile ilişkisinin geçmiş yıllara dayandığını söyleyen Korkmaz; "Konyaspor’da Futbol Şube Sorumluluğu yaparken takımımızın kaptanıydı. Süreç içinde takım ruhunu bilen, takım kaptanlığını nasıl yapılması gerektiğini bir camianın birlikte nasıl hareket etmesi gerektiğini gördüm. Devamında bu noktada biraz daha eğitimler aldığını, bildiğim için sürekli irtibatta kaldığım bir kardeşimizdi. Fatih Özgökçen başkanımıza da ben tavsiye ettim. Benim her şeyimi teslim edecek kadar güvendiğim birisidir. Bu tarz organizasyonlarda önce güven önemli. Öncelikle güvenmemiz gerekiyor bir organizasyonu teslim ederken" dedi.

Ben Konyaspor’da olduğum sürece görevine devam etmesini istiyorum

Ali Çamdalı'nın görev tanımından bahseden Özgökçen; "Bir planladığımız Sportif Direktörlük algısı Kayacık Tesislerinde tamamen çakılı kalacak bir görev tanımı değildi. Planladığımız projeleri sportif direktör ile hayata geçirmek istiyoruz. Ligde bulunduğumuz konumdan dolayı kendisini Kayacık Tesislerinden çok fazla uzaklaştıramadık. Mecburen oralarda bulunuyor. Oyuncuların sorunlarını, eksikliklerini, Teknik Direktörün talepleri doğrultusunda çok fazla oradan uzaklaştıramadık kendisini. Bizimle birlikte göreve devam ediyor. Ben Konyaspor’da olduğum sürece görevine devam etmesini istiyorum" açıklamalarını yaptı.

Bizimle olmasından dolayı çok mutluyum

Aykut Kocaman bizlere kulüp kültürünü ve birlikte hareket etmek kültürünü öğretmişti diyen Korkmaz; "Futbolcu bireysel olarak kulübü ihtarname çekiyorsa artık takım ruhunu kaybetmiştir. Oyuncu burada sadece kendi parasını düşünüyor ama arkadaşlarının parasını düşünmediği anlamına gelir ama oyuncular ‘biz birlikte antrenmana çıkmayacağız’ derlerse bunu saygıyla karşılayacağımı söyledim. Bu ruhu seneler önce bize aşılayan grubun içindeydi Ali Çamdalı. Bizimle olmasından dolayı çok mutluyum. Daha farklı alanlarda ilerleyen zamanlarda kendisinden faydalanırız" açıklamalarını yaptı.