Oğulcan Ülgün: Konyaspor'a borcum var

Oğulcan Ülgün: Konyaspor'a borcum var
Konyaspor'un genç orta saha oyuncusu Oğulcan Ülgün, yeni teknik direktör Stanojevic ve Konya'daki günleri hakkında açıklama yaptı. Konyaspor'daki geleceği hakkında da konuşan Oğulcan, "Konyaspor'a borcum var" dedi.

Konyaspor'un genç orta saha oyuncusu Oğulcan Ülgün, yeni teknik direktör Stanojevic ve Konya'daki günleri hakkında açıklama yaptı. Konyaspor'daki geleceği hakkında da konuşan Oğulcan, "Konyaspor'a borcum var" dedi.

“Stanojevic çok disiplinli, taktik olarak da tam donanımlı”
Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic'in çok hırslı birisi olduğunu kaydeden Ülgün, “Karakter olarak da zaten sert, hırslı, agresif bir hoca. Bizi de çok motive ediyor. Açıkçası o geldiğinden beri tek eksiğimiz skor almaktı. Onu da bu maçta elde ettik. Kazandık, galibiyetle tanıştık. Onun dışında gerçekten çok disiplinli, taktik olarak da tam donanımlı bir hoca. Bir eksiğimiz yok, sadece skor eksiğimiz vardı. O skor da geldi şimdi, inşallah daha da iyi olacak” şeklinde konuştu.

“En büyük hayalim Konyaspor'da Avrupa maçlarına çıkabilmekti”
Kendi performansını değerlendiren başarılı futbolcu Oğulcan, “Sezon başı çok iyi geçti benim için. Sezon başında talihsiz bir sakatlık geçirdim. Zaten en büyük hayalim Konyaspor'da Avrupa maçlarına çıkabilmekti. Bu yönden çok buruğum. Konyaspor'a katkı veremediğim için çok buruğum. Çünkü o sakatlık beni biraz geriye götürdü. Psikolojik olarak da sezon başı olması biraz beni etkiledi. Şimdi tamamen özgüvenliyim. Gol attım, golün verdiği moral ve taraftar kesinlikle çok destekliyor beni. Şu anda hocalarım, herkes destekliyor beni ve özgüven veriyorlar. Ligin bitmesine az kaldı ama şu maç periyodunda da daha iyi şeyler olabilir diye düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

“Burası benim ilk göz ağrım”
Altyapısından yetiştiği Altınordu'dan Konyaspor'a transfer sürecinde yaşadıklarını ve hedeflerini anlatan Ülgün, “Altınordu benim evim. Burası da 2. evim. Oradan tam donanımlı bir şekilde buraya geldim. Burayı anlatamam. Burası benim ilk profesyonel transferim olduğu için benim ilk göz ağrım. Burası da benim bir evim. Burada olmaktan dolayı da çok mutluyum. Transfer sürecim çok heyecanlıydı. Geldiğim anda, tesisten içeri girdiğim anda elim ayağım titriyordu. Yani bir rüyadaydım sanki. Konyaspor bana yatırım yaptı. Benim Konyaspor'a bir borcum var. Eğer gideceksem buraya para kazandırarak gitmek istiyorum. Şu anda tek hedefim bu” dedi.

“Şehir gayet güzel, her şey iyi”
Adaptasyon sürecinde hava şartları konusunda zorluk çektiğini ifade eden Ülgün, “Ben sıcak bir iklimden geldim açıkçası. Bu konuda çok zorlandım. Çok soğuktu burası gerçekten. Hava şartlarından dolayı sıkıntı yaşadım. Onun dışında hiçbir problem yok. Şehir gayet güzel, her şey iyi” diye konuştu.