Konyaspor'un rakibi Brinje Grosuplje

Konyaspor'un rakibi Brinje Grosuplje
 Muhabir
Tümosan Konyaspor, Slovenya kampındaki üçüncü hazırlık maçında bugün Slovenya temsilcisi NK Brinje Grosuplje ile karşılaşacak.

2024-2025 sezonunu Slovenya’da hazırlanarak geçiren Tümosan Konyaspor, bugün üçüncü hazırlık maçında Slovenya 2.Lig ekiplerinden NK Brinje Grosuplje ile karşı karşıya gelecek. Saat 19.00’da başlayacak karşılaşma sosyal medyada yayımlanacak.

Yeşil-beyazlılarda bugün oynanacak karşılaşmada diğer karşılaşmalarda olduğu gibi tüm futbolcuların süre alması bekleniyor. Yeşil-beyazlılarda hafif sakatlığı nedeniyle ilk iki hazırlık maçında süre bulmayan Filip Damjanvovic’in de bugün sahadaki yerini alması bekleniyor.

Cuma günü yolculuk var

Konyaspor, bu karşılaşmanın ardından bir hazırlık maçı daha oynamayı planlıyor. Cuma günü kamptaki son hazırlık maçını oynayacak olan temsilcimiz cumartesi sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla Slovenya kampına nokta koyacak ve yurda dönecek. 3-4 Ağustos tarihlerini izinli geçirecek olan Anadolu Kartalı, 5 Ağustos pazartesi günü Kayacık Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla ligin ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başlayacak.