Konyaspor'un rakibi Afyonspor

Konyaspor'un rakibi Afyonspor
Konyaspor, bugün saat 15’te TFF 2.lig ekiplerinden Afyonspor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından liglere 1 ay boyunca ara verilmişti. Konyaspor’da liglere verilen bu arada Konya’da çalışmalarını gerçekleştirdi. Yeşil-beyazlılar maç ritminden uzaklaşmamak adına hazırlık maçı yapma kararı aldı.

Gelirin tamamı deprem bölgesine aktarılacak

Konyaspor, bugün MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumunda TFF 2.lig ekiplerinden Afyonsppor ile karşı karşıya gelecek. Konyaspor hem hazırlık maçı yapacak hem de deprem bölgesine yardım edecek. Karşılaşma yarın saat 15’te başlayacak. Karşılaşmaya seyirci alınmayacak ancak sanal bilet uygulamasıyla satılan biletlerin geliri tamamen deprem bölgesine aktarılacak. Yetkililerden alınan bilgilere göre satılan bilet sayısı 20 bini geçmiş durumda. Bugün maç saatine kadar bilet sayısının 50 bini bulması hedefleniyor.

Stanojevic takımı ile yoğun çalıştı

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanoyevic liglere verilen arada takımı ile birlikte yoğun şekilde çalışma fırsatı buldu. Oyun sistemini takımına aşılamak isteyen Sırp çalıştırıcı Kayacık Tesisleri’nde yapılan antrenmanlarda takımını başlayacak lig için hazırladı.

Yeni transferler sahada olacak

Konyaspor’da bugün gerçekleştirilecek karşılaşmada ara transfer döneminde kadroya katılan oyuncularında şans alması bekleniyor. Anderas Bouchalakis, Metehan Mert, Pozuelo, Mahir Emreli ve Marlos Moreno'nun bugün oynanacak karşılaşmada süre alarak kendilerini göstermeye çalışacak.

Ligde rakip Fenerbahçe

Konyaspor, Afyonspor maçının ardından çarşamba günü Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde toplanarak Fenerbahçe maçının hazırlıklarına devam edecek. Yeşil-beyazlılar yarın, Perşembe ve Cuma günü yapacağı antrenmanlarla maçın hazırlıklarını sürdürecek. Anadolu Kartalı, Spor Toto Süper Lig’in 23.hafta maçında 25 Şubat Cumartesi günü saat 19’da Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Konyaspor bu maç için Cuma günü özel uçakla İstanbul’a gidecek. HALİL YILMAZER