Konyaspor'un konuğu Antalyaspor! Beyaz sayfa açalım!

Konyaspor'un konuğu Antalyaspor! Beyaz sayfa açalım!
 Muhabir
Konyaspor yeni teknik direktörü Fahridun Ömerovic yönetiminde hem 2024 yılının hem de 2023-2024 sezonunun ikinci devresindeki ilk iç saha maçına bugün çıkacak. Yeşil-beyazlılar sahasında Antalyaspor’u konuk edecek.

Konyaspor yeni teknik direktörü Fahridun Ömerovic yönetiminde hem 2024 yılının hem de 2023-2024 sezonunun ikinci devresindeki ilk iç saha maçına bugün çıkacak. Yeşil-beyazlılar bugün sahasında Antalyaspor’u konuk edecek.

Ligde kötü günler geçiren ve küme düşme hattında bulunan Konyaspor, yeni yılın ilk iç saha maçında taraftarı önünde ezeli rakibini mağlup etmek istiyor. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 16’da başlayacak. Zorlu mücadelede Zorbay Küçük düdük çalacak.

4 eksik

Konyaspor’da bugünkü karşılaşmada sakatlıkları devam eden Adil Demirbağ, Muhammet Demir ve Gökhan Töre forma giyemeyecek. Yeşil-beyazlılarda Afrika Kupasında olan Bruno Paz’da yarınki karşılaşmada olmayacak. Konyaspor’un zorlu karşılaşmada sahaya; “Deniz, Ahmet, Uğurcan, Metehan, Guilherme, N’Zonzi, Oğulca, Cicaldau, Moreno, Prip ve Cikalleshi 11’i ile çıkması bekleniyor.

Konyaspor ikinci devrenin ilk iç saha maçında

Tümosan Konyaspor, bugün oynayacağı Antalyaspor maçıyla 2024 yılındaki ilk lig maçına çıkacak. 19 puanla 18.sırada haftaya başlayan yeşil-beyazlılar taraftarı önünde rakibini mağlup ederek yeni bir çıkış yakalamanın peşinde.

Antalyaspor Yalçın yönetiminde

Antalyaspor ise Konyaspor’un eski çalıştırıcı Sergen Yalçın yönetiminde iyi bir dönemden geçiyor. Akdeniz ekibi son 11 karşılaşmada yalnızca 1 mağlubiyet yaşadı. Antalyaspor bu 11 maçlık süreçte 5 galibiyet ve 5 beraberlik aldı. 29 puanda bulunan kırmızı-beyazlılar orta sıralarda yer alıyor. HALİL YILMAZER