Konyasporlu Ufuk Akyol'dan yeni sezon öncesi flaş açıklamalar!

Konyasporlu Ufuk Akyol'dan yeni sezon öncesi flaş açıklamalar!
 Muhabir
Konyaspor'un sezon başında kadrosuna kattığı ilk transfer olan Ufuk Akyol, Slovenya kampının son gününde önemli açıklamalarda bulundu.

Konyaspor'un sezon başında kadrosuna kattığı ilk transfer olan Ufuk Akyol, Slovenya kampının son gününde önemli açıklamalarda bulundu.

Konyaspor'a gelişinden bahseden Ufuk; "Sözleşmem bittiğinde çok takımla görüştüm. Konyaspor'dan çok ilgi gördüm. Bu ilgiyi gördükten sonra Konya'ya yönlenmem çok çabuk ve ani bir kararla oldu. Her şey çok çabuk gelişti. Başka takımlarla görüştüm ama sonrasında Konyaspor devreye girdikten sonra çabuk gelişti her şey" dedi.

"Herkes ile çok iyi anlaşıyorum"

Güzel bir ortam olduğunu belirten Ufuk Akyol; "Çok güzel bir ortam var. Mutlu olduğum bir yerdeyim, öyle hissediyorum. Takım arkadaşlarım ve kulüpteki herkesle çok iyi anlaşıyorum şu anda İnşallah Allah bozmaz. Çok yoğun bir kamp dönemi geçirdik. İlk haftamız Konya, ikinci haftamız Kayseri ve üçüncü haftamız ise Slovenya'da. Üçü de ayrı güzel yerlerdi. Gerçekten çok başarılı bir kamp dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"Bana katabilecek çok şeyi olduğunu düşünüyorum"

Teknik Direktör Ali Çamdalı hakkında da konuşan Ufuk Akyol; "Ali Çamdalı hocamız bu yoldan geçti ve bizi anlayabildiğini düşünüyorum. Benim mevkiimde oynamış kendisi. Bana katılabilecek çok şey olduğunu düşünüyorum" açıklamalarını yaptı.

"Adım adım ilerlemek istiyoruz"

Kamp döneminden bahseden 25 yaşındaki futbolcu; "Kamp döneminde en iyi şekilde sezona hazırlanmaya çalışıyoruz. Bireysel hedeflerimizin önünde takımın hedefleri geliyor. Sezonu en güzel yerde bitirmeyi hedefliyoruz. Hedeflerimizi küçük tutup adım adım ilerlemek istiyoruz. İlk adımımız lige iyi başlamak. Önce ilk puanlarımızı almak sonrasında hedeflerimizi yükseltmek" dedi.

Taraftara çağrı

Konya deplasmanı her zaman zor bir deplasman olduğunu belirten Ufuk; "Bu durumu şu an ben avantaj olarak kullanmak istiyorum. Taraftarlarımız umarım aynı şekilde bu baskıyı sürdürüp çok galibiyetler alıp güzel bi atmosfer ve güzel bi aile ortamı yaratıp bunu avantaja çevirmek istiyoruz"