Konyasporlu Uche İkpeazu: Yakında görüşürüz

Konyasporlu Uche İkpeazu: Yakında görüşürüz
Konyaspor'un Ugandalı forvet oyuncusu Uche İkpeazu, sosyal medya hesabından taraftara mesaj gönderdi.

Konyaspor'un Ugandalı forvet oyuncusu Uche İkpeazu, sosyal medya hesabından taraftara mesaj gönderdi. Sezon başında Konyaspor'a katılan Uche İkpeazu, beklenen performansı gösteremedi ve beklentilerin oldukça altında kaldı.

Son 15 maçta forma giymedi

22.haftada oynanan İstanbulspor maçında sakatlanan Uche İkpeazu ligin son 15 karşılaşmasında forma giyemedi. Diz dış bağlarında yırtık oluşan Uche'nin yeni sezon hazırlıklarında takımla çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

17 maçta gol sevinci yaşayamadı

Bu sezon Konyaspor forması ile ligde 15 maça çıkan ve bu maçların hiçbirinde gol sevinci yaşayamayan Uche 180 dakika süre aldı. Uche, iç sahada oynanan ve 1-1 sonuçlanan Kasımpaşa maçında Guilherme'nin attığı golde asisti yapan oyuncu olmuştu. Türkiye Kupası'nda da 2 maçta 144 dakika süre alan Uche bu maçlarda da gol sevinci yaşayamadı. 28 yaşındaki oyuncu 13.haftada deplasmanda oynanan Trabzonspor maçında kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı. Uche'nin Konyaspor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

"Yakında görüşürüz"

Uche yaptığı açıklamada, "Konyaspor taraftarı desteğiniz için teşekkür ederim. Kariyerimin ilk yurt dışı sezonunda öğrendiklerim oldu. Aksilikler ve zorluklar yaşadım ancak bunlar beni olgunlaştırdı. Yakında görüşürüz" dedi. ABDİL EMİROĞLU

Kaynak:Konya'nın Sesi