Konyasporlu Soner'den çarpıcı açıklamalar! 'Lig yeni başlıyor'

Konyasporlu Soner'den çarpıcı açıklamalar! 'Lig yeni başlıyor'
Konyaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Soner Dikmen, cumartesi günü oynanacak Çaykur Rizespor maçının öncesinde açıklamalarda bulundu. Soner, yaptığı açıklamada; "Maç kazanmak ilk 4 haftaya nazaran çok daha zor olacak" dedi.

Konyaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Soner Dikmen, cumartesi günü oynanacak Çaykur Rizespor maçının öncesinde açıklamalarda bulundu.

Elimizden gelenin en iyisini yapacağız diyen Soner Dikmen; “Rizespor'un analizini henüz yapmadık. Lige iyi bir başlangıç yaptılar, İyi de hocaları var. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Bizlerde Başakşehir galibiyeti ile özgüven yakaladık ve moral bulduk. Cumartesi sahaya çıkıp elimizden ne geliyorsa en iyisini yapmaya çalışacağız. Sadece orta saha ile ilgili değil her mevkide alternatifi olan bir kadro kurduk bu sene. Hoca bu hafta kime görev verirse kimin hazır olduğunu düşünüyorsa sonuçta en iyi kadroyu çıkartıp oynayacak. Oyuna sonradan girenlerde katkı vermeye çalışacak” dedi.

“Önemli olan Konyaspor”

Önemli olan takımın kazanması diyen Soner Dikmen; “Kendi bireysel şahsım adına değil de takımı ne kadar yukarıya çekebilirsek Konyaspor’u bulunduğu lig sıralamasında en üstlerde yer aldırmak tek gaye ve amacımız. Golü ben atmışım, Sokol atmış, öbürü atmış önemli değil. Kişilerden bağımsız önemli olan Konyaspor. Lig yeni başladı, henüz ısınmadık" şeklinde konuştu.

“Lig yeni başlıyor”

Şu an sezon sonunu konuşmak için çok erken. Henüz 4 maç oynadık. Asıl şimdi lig başlıyor milli takım arasından sonra. Bizde dahil diğer takımlar transferler yaptı. Onların uyum süreci bitti. Lig yeni başlıyor bence. Maç kazanmak ilk 4 haftaya nazaran çok daha zor olacak. Şu an çok erken ama Konyaspor’u bi tık daha yukarıya çekebilirsek bizim için başarıdır” açıklamalarını yaptı.

Başarısızlık ortada

Soner Dikmen, milli takım daveti noktasında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Soner Dikmen yaptığı açıklamada; "Konyaspor’a geldiğim ilk sezon milli takım için beklentim vardı. Bu işler beklenti ile olmuyor. Sonuçta karar merci hocalar var. Üst düzey yöneticiler var. Artık kimin elindeyse… Çok da bu konu hakkında konuşulmasını doğru bulmuyorum. Sonuçta başarısızlıkta ortada aslında. Bakalım…" ifadelerini kullandı.

2021-2022 sezonun başında Konyaspor'a imza atan Soner Dikmen 37 lig maçında 3 gol ve 4 asistlik katkı yapmıştı. Geçtiğimiz sezonu da iyi geçiren başarılı orta saha 32 lig maçında 5 gol ve 1 asistlik katkı sağlamıştı. Konyaspor ile sözleşmesi bu sezonun sonunda bitecek olan Soner Dikmen, yeşil-beyazlı forma ile çıktığı 79 karşılaşmada 8 gol ve 5 asistlik gol katkısı üretmeyi başardı.

Biri alacaksa benim almam gerekiyordu

Sezon başında forma numarasını değiştiren ve vefat eden Ahmet Çalık'ın giydiği 6 numaralıyı sırtına geçiren Soner Dikmen, bu konu hakkında duygularını paylaştı. 6 numaranın bana yakışacağını düşündüm diyen Soner Dikmen; "Biri alacaksa benim almam gerekiyordu. İyi de yaptım. Futbol kariyerim ne kadar sürer, ne kadar oynarım.. Sadece Konyaspor ile değil, buradan ayrıldıktan sonra gittiğim her yerde her takımda 6 numara giyeceğim" ifadelerini kullandı. HALİL YILMAZER

Kaynak:Konya'nın Sesi