Konyasporlu Pozuelo'dan tepki: Zamana oynadılar, yerde yattılar!

Konyasporlu Pozuelo'dan tepki: Zamana oynadılar, yerde yattılar!
Konyaspor'un İspanyol 10 numarası Alejandro Pozuelo, Sivasspor mağlubiyetini değerlendirdi. Rakip oyunculara sitem eden Pozuelo; "Sivasspor, çok fazla etkinlik gösteremedi. Sadece gördüğümüz zamana oynamaları oldu. Bazen de yerde yatmaları oldu" dedi.

Konyaspor'un İspanyol 10 numarası Alejandro Pozuelo, Sivasspor mağlubiyetini değerlendirdi. Rakip oyunculara tepki gösterdi. Pozuelo; "Sivasspor, çok fazla etkinlik gösteremedi. Sadece gördüğümüz zamana oynamaları oldu. Bazen de yerde yatmaları oldu" dedi.

aa-20230530-31287312-31287301-demir-grup-sivasspor-arabamcom-konyaspor.jpg

Konyaspor, Süper Lig'in 36.haftasında deplasmanda Sivasspor'a 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından yeşil-beyazlıların İspanyol 10 numarası Alejandro Pozuelo, karşılaşmayı yayıncı kuruluşa değerlendirdi.

Maçın ilk yarısında iyi bir oyun sergilediklerini ifade eden Pozuelo, bunun yanında Sivassporlu oyunculara da tepki gösterdi. Deneyimli orta saha yaptığı açıklamada; "Bugün zor bir maç olduğunu söyleyebilirim. Ama genel manada bakarsak oyuna birçok alanda hakim olan bizdik. Maça da iyi başladık İlk 15 dakika baya etkili oyun sergiledik, gol şansları da yakaladık. Beraberinde gelen hatamız doğrultusunda yemiş olduğumuz bir golde var ama bunun dışında Sivasspor, çok fazla etkinlik gösteremedi. Sadece gördüğümüz zamana oynamaları oldu. Bazen de yerde yatmaları oldu. Bunun dışında bir şey diyemeyeceğim" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Konya'nın Sesi