Konyasporlu Pavicic Kayıplarda!

Konyasporlu Pavicic Kayıplarda!
Konyaspor’un sezon başında bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı Hırvat orta saha Domagoy Pavicic, Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic’in gözüne girmeyi başaramadı.

Konyaspor’un sezon başında bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı Hırvat orta saha Domagoy Pavicic, Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic’in gözüne girmeyi başaramadı.

Konyaspor’un Hırvat orta saha oyuncusu Domagoy Pavicic sezon başında büyük umutlarla kadroda dahil edilmişti ancak beklenen performansı bir türlü veremedi. Bu sezon yeşil-beyazlı forma ile 6 Süper Lig, 3 UFEA Konferans Ligi ve 2 Türkiye Kupası maçında süre alan Pavicic 11 karşılaşmada yalnızca 371 dakika süre alabildi. İlhan Palut yönetiminde kadroda girmekte zorlanan Pavicic, İlhan Palut sonrası göreve gelen Sırp çalıştırıcı Aleksandar Stanojevic’in de gözüne girmeyi başaramadı.

800 bin Euro değer kaybetti

Konyaspor’a imza atmadan önce Transfermarkt verilerine göre 2 Milyon Euro piyasa değeri olan Pavicic, 9 aylık süreçte 800 bin Euro değer kaybetti. Son açıklanan piyasa rakamlarına göre 1.20 Milyon Euro değere düşen Pavicic kariyerinin en tutuk günlerini yaşıyor. Hırvat orta sahanın Konyaspor ile 30 Haziran 2025 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor.

2 maçtır kadroda yok!

Aleksandar Stanojevic Konyaspor ile ilk maçına 20.haftada Ankaragücü başında çıkmıştı. Pavicic bu karşılaşmada süre almadı. Ankaragücü maçının ardından kupadaki Gaziantep FK maçında oyuna sonradan dahil olan Pavicic 47 dakika süre aldı. Pavicic, kupa maçının ardından ligdeki Başakşehir maçında 25, İstanbulspor maçında ise 45 dakika süre aldı. Pavicic İstanbulspor maçının sonrasında Fenerbahçe deplasmanında kadrodaydı ancak oyuna dahil olmadı. Herhangi bir sakatlığı olmayan Pavicic, teknik direktör Aleksandar Stanojevic’in tercihi ile ligdeki Giresunspor ve Galatasaray karşılaşmalarında kadroya alınmadı. Stanpjevic yönetiminde 3 maçta 142 dakika süre alan Pavicic, Sırp hocanın gözüne girmeyi başaramadı.

Kariyerinde 4 maçta 1 gol katkısı yapmıştı

Daha önce kariyerinde 296 maça çıkan Hırvat futbolcu 35 gol ve 30 asistlik performansa ulaştı. Pavicic ortalama 4 maçta 1 gol katkısı yapmayı başarmıştı. Konyaspor’a gelmeden önce Rijeka takımı ile 39 resmi maça çıkan oyuncu 4 gol 6 asistlik performans sergilemişti. Kariyerinde daha önce Hırvatistan dışında herhangi bir ülkede formaya giymeyen Pavicic, 6 Şampiyonlar Ligi ve 9 maçta Avrupa Ligi tecrübesine sahip. Pavicic, Hırvatistan Milli takımının alt yaş kategorileri; U16, U17, U18, U19 ve U21’de toplam 52 maça çıktı ve 4 gol katkısı yaptı. Pavicic’in kariyerinde 4 Hırvat Lig şampiyonluğu ve 4 tane de Hırvat Kupası şampiyonluğu bulunuyor. HALİL YILMAZER