Konyasporlu Mehmet Ali 2 ay sonra sahada

Konyasporlu Mehmet Ali 2 ay sonra sahada
Arabam.com Konyaspor’un genç oyuncusu Mehmet Ali Büyüksayar, 2-2 sona eren Kayserispor maçıyla birlikte forma hasreti dindi.

Kayserispor maçının 79. dakikada Marlos Moreno’nun yerine oyuna dahil olan 19 yaşındaki futbolcu, yaklaşık iki ay sonra forma şansı buldu. Mehmet Ali Büyüksayar, bu maçtan önce son olarak 5 Mart’ta yine iç sahada oynanan ve golsüz beraberlikle sona eren Giresunspor karşılaşmasında süre almıştı.

Bu atmosfere 3 puan yakışırdı

Galibiyet serisini devam ettirmek adına sahaya çıktıklarını ifade eden genç Mehmet Ali, “İlk yarı daha kısır geçen bir maçtı. İkinci yarı ise daha heyecanlıydı ve ilk 10 dakikada 4 gol çıktı. İki kez geriye düşmemize rağmen beraberliği yakalamasını bildik. Bu bizim için pozitif gibi gözükse de galibiyet golünü bulamadık. Evimizde, taraftarımızın önünde kazanarak 3’te 3 yapmak ve galibiyet serisine devam etmek istiyorduk. Bu atmosfere 3 puan yakışırdı ama maalesef olmadı. Şimdi önümüzde zorlu bir Alanya deplasmanı var. Şimdi bu maça odaklanıp iyi bir sonuç almak için çabalayacağız” şeklinde konuştu. SPOR SERVİSİ