Konyasporlu Mehmet Ali 11'e göz kırpıyor!

Konyasporlu Mehmet Ali 11'e göz kırpıyor!
Konyaspor'un genç yıldızı Mehmet Ali Büyüksayar kamp döneminin en göze çarpan isimlerinden biriydi. Genç oyuncu ilk 11'e göz kırpıyor.

Konyaspor Akademi'den yetişen Mehmet Ali Büyüksayar hazırlık kampını oldukça iyi geçirdi.

Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic'in geçtiğimiz sezonun devre arasında takıma gelmesinin ardından A Takımda daha fazla süre almaya başlayan genç oyuncu yeni sezonda daha fazla süre alacak.

Konyaspor'un 3 Temmuz'da başladığı yeni sezon hazırlık kamplarının en dikkat çeken isimlerinden olan Mehmet Ali 5 hazırlık maçının hepsinde süre şansı buldu.

Son oynanan MKE Ankaragücü maçının ikinci yarısında oyuna dahil olan Mehmet Ali 80.dakika şık bir gol atarak sezon hazırlıklarına noktayı koydu.

İŞTE O GOL!

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, kamp döneminde verdiği röportajda hazırlık kampının en etkili oyuncularından birinin Mehmet Ali Büyüksayar olduğunu söylemişti.

2004 doğumlu oyuncu geçtiğimiz sezon Süper Lig2de 7 maçta 109 dakika ve Türkiye Kupası'nda ise 2 maçta 79 dakika süre almıştı.

Stanojevic'in gözüne girmeyi başaran Mehmet Ali'nin yeni sezonda daha fazla süre alması bekleniyor. Konyaspor, Mehmet Ali için Süper Lig'den ve 1.Lig'den gelen teklifleri kabul etmedi. Yeşil-beyazlı yönetim Mehmet Ali'nin takımda daha fazla süre almasını ve gelişmesini istiyor.

HALİL YILMAZER

Kaynak:Konya'nın Sesi