Konyasporlu Mahir Emreli: Goller ve galibiyetler gelecek

Konyasporlu Mahir Emreli: Goller ve galibiyetler gelecek
Konyaspor’un Azerbaycanlı yeni transferi Mahir Emreli, gelecek için umutlu konuştu. Mahir, önümüzdeki dönemde gollerin ve galibiyetlerin geleceğini söyledi.

Arabam.com Konyaspor’un ara transfer döneminde kadrosuna kattığı isimlerden olan Mahir Emreli, yeşil-beyazlı takımla ilk maçına Giresunspor karşısında çıktı.

İlk maçına çıktığı için mutlu olduğunu ancak galip gelemedikleri için ise üzgün olduğunu kaydeden Azerbaycanlı forvet,“Yeni oyuncularla birlikte ilk maçımıza çıktı. Bu karşılaşmayı kazanmayı gerçekten çok istiyorduk. Uzun süredir galibiyet alamadık ve golümüz de yok. 3 puan alma isteğimiz de sahada gözüküyordu. Defansa kapanmadan hem ofansif oynamaya çalıştık. Demek ki bu mücadele ve futbol yetmiyormuş. Önümüzdeki süreçte daha çok çalışıp daha çok mücadele edip biraz daha hücumda kreatif olmamız gerekiyor. Elbette halen eksiklerimiz var bu arada bunların üzerine gideceğiz. Umuyorum ki er ya da geç galibiyetler ve goller de gelecektir” dedi.

Akıcı bir Türkçe konuşan Mahir Emreli,“Zaten Türküm. Bunu söylememe gerek yok ve ailece de Türkçe konuşuyoruz” diye konuştu.