Konyasporlu genç Deniz tarihi maçlara çıkacak!

Konyasporlu genç Deniz tarihi maçlara çıkacak!
 Muhabir
Tümosan Konyaspor'da genç kaleci Deniz Ertaş, kariyerinin ilk Süper Lig maçlarına çıkmaya hazırlanıyor.

Tümosan Konyaspor'da genç kaleci Deniz Ertaş, kariyerinin ilk Süper Lig maçlarına çıkmaya hazırlanıyor.

Konyaspor yönetimi Fransız kaleci Paul Bernardoni'yi kulüp kültürüne aykırı hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakmıştı.

İstanbul'a götürülmeyen Bernardoni Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarının kadrosunda yer almıyor.

Yeşil-beyazlılarda kaleyi ise Akademiden yetişen 2005 doğumlu genç kaleci Deniz Ertaş alacak. Bu sezon A Takım kadrosuna yükselen genç kaleci Ziraat Türkiye Kupasında Ebaaspor ve Beyğlu Yeni Çarşı maçlarında kaleyi korumuştu. İki maçta da kalesini gole kapatan Deniz önemli kurtarışlara imza atmıştı.

Konyaspor'un kendisinden çok şey beklediği Deniz Ertaş bugün oynanacak Galatasaray ve 10 Ocak çarşamba günü oynanacak Fenerbahçe maçlarında kaleyi koruyacak.

Deniz, kariyerinin ilk Süper Lig maçlarına çıkmış olacak.

İzmir Konak doğumlu olan Deniz Ertaş futbola Kuşadası Küçükadaspor'da başladı. Genç Deniz daha sonra Altınordu ve Bursaspor altyapılarında da forma giydi.

Deniz, 2019-2020 sezonunun başında Konyaspor Akademisine geldi. Burada profesyonel sözleşmeye imza attı.

Korkmaz'dan övgü dolu sözler

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz 'Deniz Ertaş' için Kon Tv'de katıldığı canlı yayında övgü dolu sözler söyledi. Korkmaz; "Konyaspor'un kalesini ilerleyen zamanlarda çok sağlam görüyorum. Deniz'i 2-3 Avrupa liginden takip ediyorlar. Gurur duyuyoruz. Kupa maçında iki tane karşı karşıya kurtarış yaptı. Kaleyi dolduruyor, sahada özgüveni çok yüksek" dedi.