Konyasporlu Cikalleshi performansını değerlendirdi! Arnavut golcüden samimi açıklamalar!

Konyasporlu Cikalleshi performansını değerlendirdi! Arnavut golcüden samimi açıklamalar!
Konyaspor'un Arnavut forveti Sokol Cikalleshi, Arnavutluk Milli Takım kampında gazetecilerin sorularını yanıtladı ve Konyaspor'daki sezon başı performansını değerlendirdi.

Konyaspor'un Arnavut forveti Sokol Cikalleshi, Arnavutluk Milli Takım kampında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Sokol Cikalleshi, Çek Cumhuriyeti ve Polonya'ya karşı oynayacakları iki belirleyici maçta elinden gelenin en iyisini yapacağına söz verirken, hayalinin yeniden Avrupa Şampiyonası finallerine katılmak olduğunu söyledi. Cikalleshi, Konyaspor ile Süper Lig'de iyi bir başlangıç ​​yaptığından da bahsetti.

Konyaspor forması ile ligin ilk 4 maçında da oynayan Cikalleshi 3 gol ve 1 asistlik performans ile sezona etkileyici bir başlangıç yapmıştı.

Konyaspor ile sezona iyi başladığını aktaran Cikalleshi; "Türkiye'de kendimi iyi hissediyorum. Bu oradaki 8. yılım ve benim için artık bazı durumlar daha kolay. Türkiye ligini daha iyi anlıyorum. Her gün aynı ciddiyetle çalışıyorum ve bunun karşılığını sahada alıyorum. Benim yılım olacak demek için acele etmemeliyim. İyi başladım ama devamlılığı sağlamak daha da zor. Halâ daha çok çalışmam gerekiyor. Eğer Türkiye'deki iyi başlangıçtan memnunsam bu bir hatadır" dedi.

Arnavutluk, Euro 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri kapsamında iki krtik karşılaşmaya çıkacak.

7 Eylül'de deplasmanda Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak olan Arnavutluk, 10 Eylül'de ise sahasında Polonya'ya karşı mücadele edecek.

Grupta oynadığı 3 karşılaşmada 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde eden Arnavutluk, 6 puanla ikinci sırada yer alıyor. Konya'nın Sesi Spor Servisi

Kaynak:Konya'nın Sesi