Konyaspor'dan kötü prova

Konyaspor'dan kötü prova
Konayspor hazırlık kampındaki ikinci maçında Alanyaspor ile karşıya geldi. Konyaspor, Alanyaspor'a 1-3 mağlup oldu.

Konayspor hazırlık kampındaki ikinci maçında Alanyaspor ile karşıya geldi.

Konyaspor karşılaşmaya; Deniz, Yasir, Adil, Kahraman, Cebrail, Oğulcan, Paz, Muric, Mehmet Ali, Moreno ve Michalak 11'i ile başladı.

Konyaspor maçın ilk yarısında oldukça istekli ve hareketliydi. Moreno ve Michalak'ın savunma arkasına sarkmasıyla pozsiyon arayan yeşil-beyazlılar Muric ve Yasir Subaşı'nın ceza sahası dışından şutları ile etkili olmaya çalıştı. İlk yarı 0-0'lık eşitlikle tamamlandı.

Konyaspor ikinci yarıya Soner ve Yunus değisiklikleriyle başlarken Mehmet Ali ve Oğulcan kenara geldi. İkinci yarıda ilk yarıya göre daha tutuk başladı. Savunmadan top çıkartmakta zorlanan Konyaspor, 58. dakikada birden fazla değişiklik yaptı. Cikalleshi, Guilherme, Ahmet Oğuz, Niko Rak oyuna girerken Adil, Cebrail, Michalak ve Paz oyundan aldı. Bu oyuncu degisiklikleri ile rakip yarı alanda daha fazla topla oynamaya başladı. 67.dakikasında ceza sahası içinde Yunus'un yerde kalmasının ardından penaltı kazanan Konyaspor'da Sokol Cikalleshi penaltıyı gole çevirdi.

Adil'in oyundan çıkmasının ardından stopere Yasir Subaşı geçti. Defans tandeminde Metehan ve Yasir ile maça devam eden Konyaspor oldukça sorun yaşadı. Alanyaspor, 72 ve 80. dakikalarda Oğuz Aydın'ın golleriyle 1-2 öne geçti. 85. dakikada Efecan Karaca Alanyaspor'u 1-3 öne geçirdi.

Karşılaşmanın son dakikalarında saha içi karşıtı. Alanyasporlu Rici ile Konyasporlu Adil arasında tansiyon yükseldi. Bi anda oyuncular birbirine girdi. Karşılaşmayı Alanyaspor 1-3 kazandı.

Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, Konyaspor - Alanyaspor maçının tamamını saha kenarından takip etti.

Kaynak:Konya'nın Sesi