Konyaspor'dan Emrah Başsan atağı!

Konyaspor'dan Emrah Başsan atağı!
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Konyaspor, takıma yerli kanat oyuncusu kazandırmak istiyor.

Konyaspor'da yeni sezon için transfer çalışmaları başladı. Yeşil-beyazlılar yaz transfer dönemini çok hareketli geçirmeyecek.

Takımdaki ana iskelet kadroyu koruyacak olan Anadolu Kartalı, Calvo'nun olası ayrılığı sonrası sol stoper alacak. Calvo'nun kalması halinde ise stopere takviye düşünülmüyor.

Konyaspor; 10 numara, yabancı kanat oyuncusu ve Uche İkpeazu'nun takımdan ayrılmasının ardından Sokol Cikalleshi'nin de durumuna bakarak forvet transferi yapıp süreci noktalayacak. Konyaspor, yabancı kanat transferinin yanında yerli bir kanat oyuncusunu da takıma katmayı amaçlıyor.

Hedefte Emrah Başsan var!

4 veya 5 transferle yaz transfer sezonunu kapatmayı hedefleyen Konyaspor, Kayserispor'dan ayrılan ve bonservisi elinde olan 31 yaşındaki kanat oyuncusu Emrah Başsan ile ilgileniyor.

20230612-203819.jpg

Son iki sezonda Kayserispor'da 66 karşılaşmaya çıkan 10 gol ve 10 asistlik katkı sunan Emrah Başsan'ı takıma kazandırmak isteyen Konyaspor, kısa zaman içinde teklifini oyuncuya iletecek. Konyaspor, yerli rotasyonunda kullanabileceği kanat oyuncusu olarak Emrah Başsan'ı transfer etmek istiyor.

Ermah ile Süper Lige yeni yükselen Samsunspor'un yanı sıra Ankaragücü'nün de ilgilendiği söyleniyor.

Konyaspor'un elinde kullanabilecegi kanat oyuncuları olarak Robert Muric ve Konrad Michalak bulunuyor.

Yeşil-beyazlılar devre arasında kiralık olarak takıma katılan Marlos Moreno içinde girişimlerde bulunacak. HALİL YILMAZER

Kaynak:Konya'nın Sesi