Konyaspor'da yedekler tat vermedi! 2.lig ekibine diş geçiremedik!

Konyaspor'da yedekler tat vermedi! 2.lig ekibine diş geçiremedik!
 Muhabir
Konyaspor, Slovenya kampındaki üçüncü hazırlık maçında Slovenya 2.Lig temsilcisi Brinje Grosuplje ile karşı karşıya geldi. Konyaspor, yedek ağırlıklı oynadığı maçta sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Konyaspor, Slovenya kampındaki üçüncü hazırlık maçında Slovenya 2.Lig temsilcisi Brinje Grosuplje ile karşı karşıya geldi.

Konyaspor'un Brinje Grosuplje karşısında maça; Yavuz, Niko Rak, Metehan, Damjanovic, Yasir, Boateng, Adem Eren, Oğulcan, Melih, Yusuf, Emrehan ilk 11'i ile başladı.

Oldukça yedek ağırlıklı bir kadro ile sahadaki yerini alan Konyaspor, ilk yarıda net gol pozisyonu üretmeyi başaramadı. Yusuf Erdoğan'ın sol kanattan getirdiği toplarda tehlikeli olmayı planlayan yeşil-beyazlılar ilk 30 dakikada isabetli şut atamadı. 30.dakikadan sonra biraz hücumda hareketlenen Konyaspor birkaç pozisyon yakalasa da aradığı golü bulamadı ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıda oyuna Tunahan ve Sambou dahil olurken, Niko Rak ve Emrehan oyundan alındı.

69.dakikada Grosuplje, 1-0 öne geçti.

70.dakikada MelihOğulcan, ve Metehan Mert oyundan çıkarken, Efe Seçil, Muhammed Semih Kocatürk ve Sokol Cikalleshi oyuna dahil oldu.

Konyaspor 89'da Tunahan'ın asistinde Sambou'nun kafa vuruşu ile maçta skoru 1-1'e getirdi ve karşılaşma bu sonuçla sona erdi.

Teknik Direktör Ali Çamdalı bu maçta sağ bek meviike Niko Rak, Oğulcan Ülgün ve Muhammed Semih Kocatürk olmak üzere 3 farklı alternatif denedi.

Maç boyunca savunmada ve hücumda organize şekilde hareket edemeyen yeşil-beyazlı oyuncular Ali Çamdalı'nın gözüne girmeyi başaramadı.

Konyaspor, Slovenya'daki son hazırlık maçında 2 Ağustos cuma günü saat 17'de Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden Al Fayha ile karşı karşıya gelecek.

3 Ağustos cumartesi günü Slovenya'da son antrenmanını yapacak olan temsilcimiz ardından yurda dönüş yapacak.