Konyaspor'da Uche İkpeazu takıma ne zaman dönecek?

Konyaspor'da Uche İkpeazu takıma ne zaman dönecek?
Konyaspor'da sakatlığı devam eden Ugandalı forvet oyuncusu Uche İkpeazu takıma ne zaman dönecek? İşte Uche'nin durumuna dair detaylar..

Konyaspor'un sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna dahil ettiği ve 30 Haziran 2024 tarihine kadar sözleşme imzaladığı Uche İkpeazu sakatlığından dolayı uzun süredir takımdan ayrı çalışıyor.

En son Konyaspor formasıyla 2 Şubat'ta Konya'da oynanan İstanbulspor maçında 15 dakika süre alan Uche İkpeazu bu maçta sakatlanmıştı.

Konyaspor'un 25 Şubat'ta deplasmanda oynadığı Fenerbahçe ve 5 Mart'ta Konya'da oynadığı Giresunspor maçlarında sakatlığı yüzünden kadroda olmayan Uche İkpeazu'nun sakatlığı sürüyor.

Takımdan ayrı olarak salonda bireysel çalışmalarını sürdüren 27 yaşındaki oyuncunun bu hafta takımla birlikte çalışmalara başlaması beklenmiyor.

Önümüzdeki hafta tekrar durumuna bakılacak olan Uche'nin Konyaspor'un 26.haftada evinde oynayacağı Galatasaray maçında kadroda olması mümkün gözükmüyor.

Bu sezon Konyaspor formasıyla Süper Lig'de 15 ve kupada 2 maça çıkan Uche İkpeazu toplam 328 dakika süre alabildi. Lig'de henüz hiçbir maça ilk 11'de başlamayan Uche kupada oynanan Bodrumspor ve Gaziantep FK maçlarında ilk 11 başlamıştı.

Henüz gol atamayan Ugandalı oyuncu iç sahada oynanan ve Konyaspor'un Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldığı maçta Guilherme'nin golünde asisti yapan isim olmuştu.

Kariyeri boyunca 307 maça çıkan Uche İkpeazu 56 gol ve 33 asist yapma başarısı gösterdi. ÖZEL HABER / HALİL YILMAZER