Konyaspor'da uçaklar arka arkaya indi! İki yeni transfer Konya'da

Konyaspor'da uçaklar arka arkaya indi! İki yeni transfer Konya'da
Konyaspor, anlaşmaya vardığı Danijel Aleksic ve Nikola Boranijasevic Konya'ya getirdi.

Konyaspor, anlaşmaya vardığı Danijel Aleksic ve Nikola Boranijasevic Konya'ya getirdi.

Konyaspor, Danijel Aleksic ile 2 yıllık sözleşme şartlarında anlaşma sağladı. Aleksic, Başakşehir'den bonservisini aldı ve bugün akşam saatlerinde Konya'ya geldi ve yarın sağlık kontrolünden geçecek. Ülkemizde 2019-2020 sezonundan bu yana Başakşehir forması giyen Aleksic, İstanbul ekibi toplamda 182 karşılaşmaya çıktı. Söz konusu karşılaşmalarda 37 gol atan Aleksic, 12 tane de asist yaptı. 33 yaşındaki oyuncu ülkemizde bir dönem Yeni Malatyaspor forması da giymişti.

Konyaspor, sonunda aradaki sağ beke kavuştu. Yeşil-beyazlılar son olarak FC Zurih forması giyen Sırp oyuncu Nikola Boranijasevic ile 2 yıllık anlaşmaya vardı. 32 yaşındaki oyuncu akşam saatlerinde Konya’ya geldi. Yarın sağlık taramasından geçecek olan Nikola’nın cumartesi günkü Kasımpaşa maçında oynaması bekleniyor. Kariyerinde 396 maça çıkan Nikola 15 gol ve 38 asist yapmayı başardı.

Toplam 13 transfer

Yeni sezonda büyük bir kadro değişimi yaşayan Tümosan Konyaspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Yusuf Erdoğan, Ufuk Akyol, Josip Calusic, Yavuz Aygün, Tunahan Taşçı, Melih İbrahimoğlu, Melih Bostan, Pedrinho, Melih İbrahimoğlu, Umut Nayir ve Marko Jevtoci gibi 11 ismi kadrosuna katan Konyaspor 12 ve 13.transfelerini de bitirdi. Yeşil-beyazlılar Danijel Aleksic ve Nikola Boranijasevic’i kadrosuna kattı.

Kaynak:Konya'nın Sesi