Konyaspor'da Trabzonspor mesaisi sürüyor! İşte son gelişmeler

Konyaspor'da Trabzonspor mesaisi sürüyor! İşte son gelişmeler
Arabam.com Konyaspor, Süper Lig’in 32.haftasında sahasında konuk edeceği Trabzonspor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Ligin 31.haftasında deplasmanda Kasımpaşa’yı Calvo ve Diouf’un golleriyle 1-2 mağlup ederek puanını 42 yapan Konyaspor, 32.hafta karşılaşmasında sahasında ligin güçlü ekiplerinden Trabzonspor’u konuk edecek. Geçen seneyi şampiyon olarak bitiren ancak bu sezon istediği durumdan uzak kalan Karadeniz temsilcisinde geçtiğimiz günlerde göreve Nenad Bijelsa getirilmişti. 29 Nisan Cumartesi günü MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 16’da başlayacak.

Hazırlıklar sürüyor

Spor Toto Süper Lig'in 32. hafta maçında 29 Nisan Cumartesi günü Trabzonspor ile saat 16.00'da karşılaşacak arabam.com Konyaspor, maçın hazırlıklarına Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’mizde 2 nolu Göymen Food sahada yaptığı antrenman ile devam etti. Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic yönetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma hareketleri ile başladı. Pas çalışması ve dar alanda oyun ile devam eden antrenmanı, futbolcular çift kale maç ile tamamladı. Konyaspor, bugün saat 12.00’da yapacağı idmanla Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

6 sakat

Konyaspor’da zorlu Trabzonspor karşılaşması öncesinde sakat oyuncuların çokluğu oldukça dikkat çekiyor. Yeşil-beyazlılarda 6 oyuncu Trabzonspor maçında forma giyemeyecek. Anadolu Kartalı’nda Adil Demirbağ, Oğulcan Ülgün, Muhammet Demir, Endri Çekici, Robert Muric ve Uche İkpeazu cumartesi günü oynanacak zorlu karşılaşmada forma giyemeyecek.

3 isim sınırda

Konyaspor’da zorlu Trabzonspor maçına 3 oyuncu sarı kart sınırında çıkacak. Yeşil-beyazlılarda, cumartesi günü oynanacak karşılaşmada Guilherme Sitya, Ahmet Oğuz, İbrahim Sehic şans bulması ve sarı kart görmeleri halinde 33.haftada iç sahada oynanacak Kayserispor maçında cezalı duruma düşecek ve forma giyemeyecek.

“İyi bir sonuç elde etmek adına mücadele vereceğiz”

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic de Trabzonspor ile zorlu bir müsabakaya çıkacaklarını kaydederek, artık tüm konsantrasyonlarını bu maç üzerinde olduğunu kaydetti. Rakipte yeni bir dönemin başladığını hatırlatan Sırp teknik adam, “Trabzonspor’un yeni bir hocası var. Bu maçın hazırlıklarına başladık. Bazı oyuncularımızın sakatlığı var. En iyi şekilde bu karşılaşmaya hazırlanacağız ve iyi bir sonuç elde etmek adına mücadele vereceğiz. İlerleyen süreçte daha iyi hedeflerimiz olacak” ifadelerini kullandı. SPOR SERVİSİ