Konyaspor'da Temmuz ayı yoğun geçecek

Konyaspor'da Temmuz  ayı yoğun geçecek
Bugün yeni sezon hazırlıklarına başlayacak olan Konyaspor'da Temmuz ayı oldukça yoğun geçecek.

Bugün yeni sezon hazırlıklarına başlayacak olan Konyaspor'da Temmuz ayı oldukça yoğun geçecek.

Yeşil-beyazlılar bugün saat 18.30'da yapacağı antrenmanla 2023-2024 sezonunun hazırlıklarına başlayacak. Bir hafta Konya'da çalışacak olan temsilcimiz sonrasında Erzurum'a giderek çalışmalarına orada devam edecek.

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojeivc ve takım kaptanları bu hafta içinde gazetecilerin sorularını yanıtlayacak.

Anadolu Kartalında saha çalışmalarının dışında farklı alanlarda da oldukça hareketli bir ay yaşanacak.

Temmuz ayı içerisinde transferlerin büyük bölümünü tamamlamak isteyen Konyaspor, bu alandaki çalışmalarını hızlandıracak ve imzaları arka arkaya atacak.

Transferlerin haricinde sponsorluk anlaşmalarının da yine Temmuz ayında resmiyete dökülmesi bekleniyor. TÜMOSAN ile isim ve göğüs sponsorluğunda söz kesen temsilcimiz bu anlaşmayı basın toplantısı ile duyurmanın haricinde yeni sponsorluk anlaşmaları da imzalayacak.

Temmuz ayının bir diğer gündem maddesi ise kombineler. Konyaspor, taraftarı yeni sezon kombinelerinin bir an önce çıkarılmasını bekliyor. Yeşil-beyazlı yönetimin bu hafta içinde kombine satışlarına başlaması bekleniyor.

Temmuz ayının önemli taraflarından bir tanesi ise yeni sezon formaları. Anadolu Kartalının 2023-2024 sezonunda giyeceği formların tanıtımı ve satışa sunulması Temmuz ayının ikinci haftasında yapılacak.

Öte yandan Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen bu hafta içinde Konya'da yayın yapan yerel ve ulusal medya temsilcileri ve Konyaspor muhabirleri ile basın toplantısında bir araya gelerek kulübün geldiği son noktayı anlatacak.

Kaynak:Konya'nın Sesi