Konyaspor'da Stanojevic transfer bekliyor!

Konyaspor'da Stanojevic transfer bekliyor!
Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, Alanyaspor maçının ardından yaptığı açıklamalarda transfer beklediklerini ifade etti. Sırp çalıştırıcı takıma transfer bekliyor.

Geçen senden yedi tane önemli oyuncu kaybettiklerini ve bu oyuncuların yerlerini henüz dolduramadıklarını ifade eden Sırp çalıştırıcı; “Halen Süper Lig deneyimini yeteri kadar yakalayamamış oyuncularımız var. Geçen seneden 7 tane oyuncu kaydettik bunu göz ardı etmememiz gerekiyor. Bu oyuncuların yerine daha henüz dolduramadık. Bu da Alanyaspor maçında biraz hissedildi” dedi. Kısa şekilde Alanyaspor maçını değerlendiren Stanojevic; “İlk yarı üstünlük bize sahipti. İyi bir performans sergiledik. Daha sonra düşüşe geçtik. Bunun en büyük etkenleri ise yaptığımız basit hatalardı” dedi.

‘Zaman daralıyor’

Liglerin başlamasına kısa zaman kaldığını ifade eden Stanojevic; “7 tane önemli oyuncumuzu kaybetmiş bulunuyoruz. Bunun olumlu tarafı ise yeni ve genç arkadaşlarımızı o mevkilerde deniyoruz. Ama transfer sürecine bakacak olursak zaman daralıyor, bu yüzden bunu çözüm bulmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

“Forvet için takviyeye ihtiyaç var”

Forvet transferi için takviye istediğini ifade eden Stanojevic; Geçen sene kadromuzda Mahir Emreli ve Mame Diouf vardı. Bu oyuncularımız takımdan ayrıldı. Sokol Cikalleshi Milli Takım’dan geldi ve 1-2 gün süre içinde takımla çalışmalara başladı bugün maçta süre de aldı. Kesinlikle bu pozisyonda takviyeye ihtiyacımız olacak. Şu anlık görünen planlarım doğrultusunda Uche İkpeazu’yu kadroda düşünmüyorum” açıklamalarını yaptı. Spor Servisi

Kaynak:Konya'nın Sesi