Konyaspor'da savunma tandemi değişiyor!

Konyaspor'da savunma tandemi değişiyor!
 Muhabir
Tümosan Konyaspor'da bugün oynanacak zorlu İstanbulspor maçında savunma tandemi değişecek.

Tümosan Konyaspor'da bugün oynanacak zorlu İstanbulspor maçında savunma tandemi değişecek.

Takımdan ayrılan Calvo yerine Fenerbahçe karşısında Kahraman Demirtaş Adil Demirbağ'ın yanındaki isim olmuştu.

Fenerbahçe maçında fazlaca hata yapan Kahraman'ın bugünkü karşılaşmada oynaması beklenmiyor. Kahraman yerine Metehan Mert görev yapacak. Metehan, Konyaspor kariyerinde ilk kez Süper Lig'de forma giymiş olacak.

Fenerbahçe maçında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düşen Adil Demirbağ'dan İstanbulspor maçında kadroda olmayacak. Adil yerine Uğurcan'ın görev yapması bekleniyor.

Yeşil-beyazlılarda son oynanan Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarında kaleyi koruyan Deniz Ertaş İstanbulspor maçında da ilk 11'de başlayacak.

Yeşil-beyazlılarda orta saha üçlüsüne ise Soner, Oğulcan ve Cicaldau'nun oluşturması bekleniyor. Bir ihtimal genç oyuncu Niko Rak'ın da maça ilk 11'de başlaması alternatifler arasında.

Konyaspor'da kanatlarda ise Moreno ve Prip görev yapacak. Gençlik Gelişim sorumlusu olan Hakan Ünal, Mehmet Ali Büyüksayar'ı yakından tanıyor. İstanbulspor maçında Mehmet Ali'nin de süre alması bekleniyor.

Yeşil-beyazlılarda forvetteki isim ise affedilen ve kadroya dönen Sokol Cikalleshi olacak.

Konyaspor'un sahaya; Deniz, Ahmet, Uğurcan, Metehan, Guilherme, Soner, Oğulcan (Niko Rak), Cicaldau, Prip (Mehmet Ali), Moreno ve Cikallehi 11'i ile çıkması bekleniyor.