Konyaspor'da sakatlar iyileşiyor! İşte takımdaki son durum!

Konyaspor'da sakatlar iyileşiyor! İşte takımdaki son durum!
Son haftalarda ciddi sakatlık problemleri ile uğraşan Arabam.com Konyaspor’da takıma dönüşler başladı ve sakatların sayısı azaldı.

Son 1 aylık dönemde adeta revire dönen ve 7-8 oyuncunun aynı anda sakatlık yaşadığı Konyaspor’da iyileşme süreci hızlı tamamlandı ve sakat oyuncular kadroya dönmeye başladı. Son oynanan Kayserispor maçında Uğurcan Yazgılı, Oğulcan Ülgün ve Robert Muric takımdaki yerlerini almıştı. Uğurcan 90 dakika sahada kalırken Oğulcan Ülgün uzatma dakikalarıyla beraber 7-8 dakika süre aldı. Robert Muric ise oyuna dahil olmadı.

Uche ve Adil dönüyor

Konyaspor’da bu 3 oyuncunun dışında Adil Demirbağ ve Uche İkpeazu’nun bu hafta itibariyle takımla beraber çalışmalara başlaması bekleniyor. Oldukça uzun sakatlık döneminin sonuna gelen İkpeazu’nun kalan haftalarda süre alıp almayacağına teknik heyet karar verecek. 3 haftalık sakatlık dönemini geride bırakan Adil Demirbağ’ın ise Alaynaspor maçı ile formasını yeniden alması bekleniyor.

Ahmet Oğuz tedavi edilecek

Kayserispor maçı sonrasında Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic yaptığı açıklamada Ahmet Oğuz’un ayak parmaklarında bir sorun olduğunu ifade etmişti. Ahmet, Kayserispor maçında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düşmüştü. 30 yaşındaki oyuncu Alanyaspor maçında forma giyemeyecek. Bu süre zarfında ayağındaki sorunun tamamen iyileşmesi beklenen Ahmet’in Sivasspor maçı ile kadrodaki yerini alması bekleniyor.

Muhammet ve Endri sakat

Konyaspor’da sakatlıkları süren iki oyuncu kaldı. Sezonu kapatan Endri Çekici ve dizinde sorun yaşayan Muhammet Demir. Arnavut futbolcu Endri Çekici’nin sezonun kalan kısmında forma giymesi beklenmezken Muhammet Demir’in ise son haftalarla beraber takıma katılması bekleniyor. Muhammet’in Alanyaspor maçında değil ancak Sivasspor karşılaşmasına bir ihtimal yetişmesi bekleniyor. HALİL YILMAZER